Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цигара IQOS

  • 90 794
  • 178
# 60
Чета ви и се притеснявам.
Не съм пушач. Купих IQOS на майка ми с цел да намали негативите от пушенето тъй като тя желание да спре цигарите няма. Но тя има аритмия, учестен пулс ... Допускате ли, че има опасност "новите й цигари" да и утежнят състоянието в някакъв момент?

При IQOS са елиминирани голяма част от токсичните съединения, които се отделят при горенето на цигарите, но никотина си го има. За човек със сърдечни проблеми не е добре да консумира неща, които влияят на съречносъдовата с-ма. Тези неща дето се вкарват в устройството дали няма с по-ниско съдържание на никотин?
Виж целия пост
# 61
Доколкото знам във всички видове стикове количеството никотин и тютюн е едно и също.
Виж целия пост
# 62
А пише ли колко е никотина?
Виж целия пост
# 63
Мисля , че беше 0,6мг.
Виж целия пост
# 64
Не пише. 0.5 мг знам аз.
Виж целия пост
# 65
В мен е грешката, не пуша от няколко седмици и това ми се въртеше в главата.
Виж целия пост
# 66
При цигарите колко бяха слабите? Нещо 0,3 ми се върти в главата.
Виж целия пост
# 67
Да..0.3 бяха най-слабите.Казвахме им "планински въздух"
Виж целия пост
# 68
0,1 са най-слабите, има и 0,3 (аз пушех такива) и нагоре. Като купувах айкоса ми казаха, че heets всички са по 0,5 и само вкусовете се различават
Виж целия пост
# 69
Забравила съм.Аз пушех от по-силните.
Виж целия пост
# 70
Бялата карелия беше най-слаба-0,1. Аз пуших синя- 0,3.
Виж целия пост
# 71
Получих мейл за валентинска промоция - 2 за 1 (има я и на сайта). To whom it may concern

Да ви питам нещо, нагряват ли ви се много холдърите? Има моменти, в които почти пари, не знам нормално ли е
Виж целия пост
# 72
Да,и моят се нагрява доста,ако дърпам повече. Поне така си мисля,че е от това.
Виж целия пост
# 73
Здравейте,понеже и аз известно време така да се кажа тествах новата ,,мода” е време да изкажа мнението си. Преди iqos пуших една кутия за около два дена, понякога и на ден,лесно се реших да си взема iqos с цел отказване на цигарите и уж по-здравословният начин на пушене.Няма да коментирам неприятната миризма и времето с което се свиква,това са проблеми проявили се при почти всеки.Моят проблем се появи няколко дни след употрбата на въпросното устройство,както ти казваш започна да ме боли главата,усещах често виене на свят,причерняваше ми и ми прилошаваше понякога.Видях се в чудо какво се случва с организма,защото само се влошавах, а главоболието беше ад,налагаше ми се да пия няколко аналгина ,за да спра болката! Предположих,че може да се дължи на устройството и взех решение да го спра,седмица след като спрях да го пуша,връщайки се на обикновенните си цигари,но в значително по-малко количество на ден,аз отново се чувствах добре! Просто за мен този iqos е най-големият боклук,който противно на така добрите статий публикувани за него се оказва ташак работа. Няколко пъти след известен период от време (няколко месеца) пробвах пак да го пуша и веднага усещах същия дискомфорт като в началото и тотално се разочаровах и отказах да давам шанс на устройство което просто не влияе добре специално на моят организъм и ми създава допълнителни здравословни проблеми!
Виж целия пост
# 74
Пушач съм от 18 години, от 2 седмици пуша Iqos и след всяка цигара ми става лошо на стомаха, преди с обикновените цигари нямах такива оплаквания. Има ли някой като мен да сподели?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия