Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Красиви ли са изкуствените мигли?

  • 6 807
  • 83
# 15
красиви са, ако не са прекалени и седят естествено
с напредване на годините моите много оредяха и това лято реших да пробвам нещо изкуствено, сложих си тези, дето се лепят снопче по снопче, казах на козметичката, че искам просто леко да ми ги сгъсти, не да ме прави като пошла кифла и резултатът беше добър в началото, все едно имаш дълги и гъсти мигли и си с постоянна спирала, но след 2-3 седмици почнаха да израстват, да се кривят и да падат на места, да се вижда лепилото, освен това чисто физически постоянно имаш чувство, че нещо ти е залепнало, че ти виси и т.н., така че съм решила че повече няма да си правя такива
сега искам да пробвам някои от тези, които са лентички, бихте ли препоръчали нещо
Виж целия пост
# 16
До тук не съм видяла жена на която наистина да стоят добре. Повечето са комични. Но може би аз тези забелязвам.
Повечето слагат много дълги и гъсти и седи изкуствено, да не кажа грозно дори. Но съм виждала и нормална дължина и гъстота, които са съвсем нежни и естествени. Всичко е в мярката Simple Smile
Да, така е . Повечето прекаляват , две от моите колежки ходиха на козметик да им слагат такива които са косъм по косъм. Казаха че има няколко размера, и двете първият път си бяха сложили най-малкият. Стоеше много добре, все едно е ползвана спирала, недостатък е че след няколко седмици започват да падат и тогава изглежда странно, да не кажа смешно.

На дамата с магнитните - стоят страхотно !
Виж целия пост
# 17
Аз харесвам ,ако седят  поне малко естествено- косъм по косъм или много малък размер 3Д.
Виж целия пост
# 18
Не харесвам, всички които виждам ми изглеждат, като клоуни. Но виждам жени с много хубави мигли със спирала, може да са изкуствени и те, но качествени.
Виж целия пост
# 19
От прочетеното дотук разбрах че едни харесват други не харесва ..
на тези които не им харесват просто да не се слагат.
Аз от пет години си слагам мигли на снопчета През 10 дена си ги сменям тъй като съм се научила да си ги поставям сама и се чувствам много добре.. не ползвам спирала  и така ми е много по-удобно.... Когато се събудя сутрин  изглеждам добре, а не като мита чиния..
Виж целия пост
# 20
В чужбина има студиа за поставяне на  мигли на всеки втори ъгъл и във всеки фризьорски салон, или салон за маникюр. Такива мигли, които исикват след един месец пак да се ходи на процедурата. Всяко младо момиче, ученичка, студентка вече е с такива мигли.
На мен ми харесват, хубаво ги правят.  Веднага се вижда на кой са професионално сложени и кой си ги лепи сам.
Виж целия пост
# 21
И на мен много ми харесват, стига да са сложени както трябва и да не са дълги до челото.
Аз нямам време и достатъчно финанси за косъм по косъм, но обмислям да си взема магнитни. Момичетата, които ги ползват биха ли обяснили малко повече за тях? Има ли някаква поддръжка? Тоест почистват ли се и как? Как се слагат? Аз си ги представям като два реда, които се съединяват с магнит? Местят ли се, докато ги носите?
Виж целия пост
# 22
Идвам и аз!
Хич не харесвам яко черни и дебели, при това сложени на посърнало лице, без крем, грим и нищо.
Харесвам такива, които стоят почти естествено.
Виж целия пост
# 23
Аз също не останах доволна причиняваха ми дискомфорт , освен това докато спях изкуствените косъмчета се “забиваха” в клепача ми и ми боцкаха.След това и клепачите ме боляха може би не съм попаднала на козметичка и аз не знам , но не бих повторила!
Виж целия пост
# 24
На дамите постнали снимки тук стоят добре, поне магнитните, но това, което не разбирам е, какъв е смисълът да се слагат мигли, които стоят естествено, като същият или почти същия ефект може да се постигне със спирала, която се маха лесно и безболезнено ...

Аз лично се харесвам със спирала, но не и с прекалено видима такава, не мисля, че много дълги мигли биха отивали на моето лице.

По принцип за поводи може би са подходящи, но не и в ежедневието ...
Виж целия пост
# 25
Не е същият ефектът със спирала. Дори и най-хубавата. На мен ми харесват мигли, които са дълги, но изглеждат естествено - без спирала.
Освен всичко друго, сякаш нарочно спряха удължаващите спирали.
Виж целия пост
# 26
За мен тези мигли са красиви за снимки или събития, както и силният грим. За ежедневието- не.
Виж целия пост
# 27
На дамите постнали снимки тук стоят добре, поне магнитните, но това, което не разбирам е, какъв е смисълът да се слагат мигли, които стоят естествено, като същият или почти същия ефект може да се постигне със спирала, която се маха лесно и безболезнено ...
ами защото доста жени нямат хубави мигли, както доста нямат хубави коси и т.н. ...просто ген...да не говорим,че с годините нещата се влошават....
аз например на младини имах дълги и гъсти мигли и спирала ми стоеше чудесно, но като минах 40-те ужасно ми оредяха (както и вежди, окосмение по крака и т.н.) така че сега с каквато и спирала да се плескам, то просто няма върху какво да я сложа, миглите са ми супер редки и тънки
тези, които сложих снопче по снопче, станаха много сполучливи и естествени, за цял месец само една приятелка ме попита какво съм си правила с миглите, всички други си мислеха, че просто съм със спирала
Виж целия пост
# 28
Аз съм руса и моите мигли не са от най-гъстите и черните. Но се харесвам както със спирала, така и без, имам много снимки, на които нямам никаква спирала или грим и пак се харесвам.

За жените с изтънели мигли изкуствените сигурно са някакво решение, но те водят до загуба на естествените мигли, поне така съм чувала и се получава омагьосан кръг.
Виж целия пост
# 29
Да харесвам. И дори ще си сложа косъм по косъм. Ако не бях толкова несръчна щях да си слагам по-често от тези на лента.
За поводи слагам. Съвсем различно е и подчертава окото. Харесва ми ефекта на изкуствените мигли. За съжаление имам прави и къси мигли,така че с удоволствие бих носила и бих си сложила и вградени.
Масово се носят. Моя роднина се занимава с това. Стоят красиво и са естесвени. Харесва ми и не ми е кичозно.  Важното е да се чувствам аз добре. Не харесвам когато са много грамадни и се виждат как са залепени и изглеждат супер неестесвено. Много обичам да подчертавам миглите си със спирала. И напоследък не нося много грим,само спирала и червило. Затова и смятам да инвестирам в мигли косъм по косъм. Удобство е и погледа е друг. Подчертава очите,а аз харесвам своите.
Тези магнитните стоят страхотно на Круела.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия