Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Женска консултация Майчин Дом Варна

  • 1 321
  • 9
Здравейте бъдещи мами, предстои ми да се запиша за женска консултация в Майчин Дом Варна . Разбрах , че консултацията ще се води от акушер Аделина Колева , тъй като за мое огромно съжаление при Снежи Петкова , за която прочетох само хубави отзиви е прекалено заета и прехвърлят част от работата й на въпросната Колева ... Та се чудя дали случайно има някоя от Вас , която е била при нея и би могла да даде мнение !?
Ще съм Ви много благодарна !
Виж целия пост
# 1
Родих миналия месец. Моята аг работи със Снежи, това ми е втората бременност която следя при тях.
През цялата година Снежи отсъства доста пъти. Замества я акушерка от родилното, мисля че се казва Аделина Колева ( но може и аз да не съм разбрала)
Останах с много приятно,позитивно впечатление от нея. Като изключим това че картоните и документациите определено не са по нейната част😁 отношението към пациента е на ниво.
Вие искате да запишете консултация само при акушерката ли? Виждала съм в сайта им че има и такава опция.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отговора !
Иначе  не смятам да се записвам само на консултация , спряла съм се на Д-р М.Яков , макар и да съм леко със смесени чувства , но оставам с впечатление , че акушерката е също толкова важна , колкото и самият доктор.
Виж целия пост
# 3
Акушерката която следи бременността не води раждания. Поне Снежи и Рени не.
Реално тя води картона, назначава изследвания, тегли и мери. Последните седмици пуска и тонове на бебето.
За мен няма голямо значение при коя от акушерките си. По-важен е доктора, който следи бременността.
Виж целия пост
# 4
Има тема за Майчин дом, потърсете я, ще ви бъде от полза.
Акушерката, която води консултацията, не е водеща в случая. При нея основно е мерене на кръвно, теглене, слушат тонове, но основния преглед на бебето го прави д-р Яков. Добър избор сте направила, няма да съжалявате. И трите ми деца са родени в Майчин дом, при него, консултациите ми водеше Снежи, понякога Рени. Нямам оплаквания.
Виж целия пост
# 5
Аз съм на ЖК при д-р Яков и при Снежи Петкова.Вече съм в края на 8ми месец и следващите ми 2 консултации с акушерката / за тонове и мерене, теглене/ ще са при Аделина Колева, която ще я замества.Един път вече бях при нея, не мога да се оплача.Нямам представа дали А.Колева ще поеме изцяло пациентите на Яков.В момента знам, че само замества.Иначе Яков от години е със Снежи Петкова.През 2009 раждах и пак там си водех ЖК при същият лекар.
Използвам темата понеже стана дума за Яков - ноември месец ще отсъства той  от 12-ти или 15-ти нататък.Ако някой ще се записва да го има предвид.Иначе аз нямам оплаквания от консултацията също.
Виж целия пост
# 6
Здравейте, бременна съм във втори месец (с рискова бременност) и съм си спряла на д-р Яков да ми води ЖК. Вече съм говорила с него, но пропуснах да го питам от кой месец дават болнични за работа. Понеже искам след третия да си остана вкъщи.Някой знае ли нещо по въпроса? Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Щом е проблемна бременност ще ви дадат веднага. Говорете следващият път като отидете с акушерката и д-р Яков.
Виж целия пост
# 8
Болничният го издава Снежи, носете амбулаторна карта (картона от личния) за да може да го издаде.
Виж целия пост
# 9
Момичета малко офтопик. Аделина Колева, акушерката, е майка на Атанас Колев от х фактор 😁
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия