Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На кафе с Гала/Ева

  • 103 828
  • 1 170
# 15
Малко в повече ми идват тия 100 човека, които седят и си говорят точно все едно са на маса. Нищо интересно не чух, освен че Гала е ходила с панделки на училище
Виж целия пост
# 16
Декор - както каза непринудено Рачков като влезе " ами то тук може да си живееш", прекалено много празно пространство са оставили. Диваните са като в мебелен магазин. Няма уют, предполага се, че хората си пият кафето вкъщи докато гледат.
Коментаторите на масата са лош избор, много на брой, скучни, един от друг по-смотан избор, Илиян не разбрах защо се е набутал в това безумие, предполагам за кинти. Патрашката и Юлиан без коментар.
Останалите са някакви момичета, които не познавам и които по-добре да са от другата страна на екрана. Разбирам идеята за освежаване, цветове, но се е получило доста стерилно и изкуствено.
Кремена ли пак е стилист?
Българското Ким дори ми липсва, а тя беше безумна, смятай...
Виж целия пост
# 17
Стилът на студиото е модерен, кореспондира с мотото "животът е хубав (или нещо от сорта)", но до тук. Както се казва работата е докарана до опаковката, но съдържанието е ...
Цялата концепция на предаването от магазинно шоу с разнообразна информация, да се превърне в поредното абсолютно глупаво talk show. И ако беше само глупаво, както всичко по телевизиите, щеше да е ОК, но всичките тези физииономии и брътвежа им са вече отчайващо скучни!
Само Асенцето, което Гала много иска да го изкара лудо и обичащо алкохола е нещо свежо и от време на време има интересни репортажи. Десито (как й беше фамилията?), което се върна от Америка също е интересна, но скоро май не се е появявала.
Д-р Папазова се поизчерпа, но сега виждам, че в този формат няма място за нея. Тя внасяше интересни теми от време на време, но явно предаването е решено не да информира, а само да забавлява... макар да не разбирам много хората, които биха се забавлявали по този начин.
Виж целия пост
# 18
Ася е единствената, която ми харесва и на мен. Интересни репортажи, тя ми е симпатична. Вчера или оня ден много се смях с тези даманхурци или както се наричат, даже съм си измислила даманхурско име.
Д-р Папазова на мен ми е забавна, предпочитам нея пред Патрашкова.
Готвачът ми е невероятно скучен, а обичам готварски рубрики. Защо просто махнаха Стоян и Лора... за да осигурят екран на скучнягите от ХК.
Виж целия пост
# 19
Стоян и Лора бяха супер в готварската рубрика. В На кафе не ми харесва нито един от тези на масата. Младите девойки само се подсмихват и се опитват да привлекат внимание. Гала обаче нещо не пуска кокала .....
Виж целия пост
# 20
Аз пък точно д-р Папазова най-малко понасях. Прекалено много се превземаше и говореше повече за себе си, отколкото да даде полезна информация. Просто се виждаше как говори празни приказки, за да запълни някакво време. Но тая група вече чупи тъпомера. Не знам защо нищо съществено не смеят да кажат, а като някакви пеперудки кацат от тема на тема без да кажат някаква смислена дума. За Лора и Стоян съжалявам много, бяха ми симпатични и даваха интересни и изпълними рецепти.
Виж целия пост
# 21
Стоян и Лора са ми много симпатични и са различни от другите, които готвят. Рядко ги гледах и все нещо научаваш, а не просто да гледаш някакво готвене. Когато се чудя какво да сготвя им гледам сайта. Жалко, че са ги махнали и са им дали времето на Гала...
 Аз напоследък й гледах предаването и сърцето ме боли като си мисля, че това нещо (ядене, мляскане, говорене с пълна уста псууу, пиене на алкохол... все едно са ги държали на гладна диета преди това!) се гледа от хора, които не могат да свържат двата края...
За мен Папазова е поносима, защото има шанс човек да научи нещо, ако я слуша. От алтернативно говорещите лекари не е най-добрия екземпляр, но беше по-добро от нищо. Хахаха, сега и това го няма. Както беше писал един поет, има НИЩО.
Наистина как е фамилията на Десито, учила в щатите?
Виж целия пост
# 22
Малко в повече ми идват тия 100 човека, които седят и си говорят точно все едно са на маса. Нищо интересно не чух, освен че Гала е ходила с панделки на училище

Наистина е излишно да са толкова много хора. Този младежа (гадже на Петя Дикова ли е, незнам и аз какъв е) и момичето с кафявата коса- дори не им знам имената на тези двамата, но изобщо не са за там. На Ева от началото до края и е лепната усмивката, независимо от темата..  струва ми се си има цели, които се стреми да постигне... Патрашкова и Юлиян... то изглежда без Патрашкова като коментатор за всичко в Нова Тв не може...  Предаването вече е с концепция " бабите пред блока знаят и коментират всичко" . Преди ми харесваше повече. И студиото и, че не беше като на селска седянка.  Откакто е в този вариант гледам го 30-40 мин и го махам.
Виж целия пост
# 23
Ако махнат Юлиан от седянката всичко ще е точно. Неистово ме дразни този човек.
Виж целия пост
# 24
Мислех, че Гола е голата вода на бг ефира, но Ева Веселинова е може би по-проста.
Онзи ден случайно попаднах на разказ на Гола, как мъжът й снимал раждането на дъщеря й, без да му трепне ръката, бе! Пък уж я обичал!
И си мисля, това ли е жената, дето мразеше да си открива личния живот? С дъщеря си обстойно ни запозна, с гаджето си и дори с бившия мъж.
Ако всичко това го прави, за да се задържи още в ефир, какво падение и какъв отчайващ непрофесионализъм демонстрира тази жена!
Но в нейна защита ще кажа, че тя не е ерудирана, харизматична личност. Не е и професионалист. Просто години наред ближе подходящи задници, така че наистина много е постигнала. От момиче на късмета до водеща, която задълбочено изследва ползите на урината в ефир...
Ехеееее... респект!
Виж целия пост
# 25
Това за задниците го умеят много ТВ водещи и "журналисти", то са усмивки, то угодничене....още преди мнооого години в предаването "Ах тези муцуни",  та до ден днешен. Осребряват си ефирното време без никакъв срам.
Виж целия пост
# 26
Да, няма да я забравя Екатерина Генова какви чупки му правеше на Барбуков в Ах, тези муцуни.
Виж целия пост
# 27
Най-тъпото и безмислено предаване на Нова тв ,с простакесата Гала.Пълна отврат.
Виж целия пост
# 28
съсипаха съвсем предаването. Заприлича на курник и то скучен. Преди все някак си ставаше за гледане, дори и Стефан го разведряваше. Сега е безсмислен клюкарник - нито е забавно, нито нещо полезно може да се научи от него. Спрях да го гледам съвсем
Виж целия пост
# 29
Не бях гледала предаването новия сезон.
Нищо лично към готвача... Обаче, мисля че е недопустимо за професионален готвач по този начин да си замята косата, докато готви. Да, вързана й е, но опашката й виси отпред...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия