За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 41 964
  • 758
# 195
Като пишете за замразена тиква, да ви питам колко време може да стои във фризера. Имам малко замразена плънка от баницата за бъдни вечер - дали е годна според вас?
Виж целия пост
# 196
Като пишете за замразена тиква, да ви питам колко време може да стои във фризера. Имам малко замразена плънка от баницата за бъдни вечер - дали е годна според вас?

Около 12 месеца може да стои във фризер тиквата .
Виж целия пост
# 197
Имам 2 кг ябълки които трябва да употребя днес. Търся идеи за сполучлив и лесен сладкиш.
Виж целия пост
# 198
Имам 2 кг ябълки които трябва да употребя днес. Търся идеи за сполучлив и лесен сладкиш.

Нискокалоричен сладкиш с ябълки и моркови

Шарлота с ябълки и хляб

Ябълков пай с маскарпоне
Виж целия пост
# 199
Направих рязаната туршия в 3 лт. , буркани, много бързо ми втаса,за 4 дена и вече е готова за консумация. Това нормално ли е? Снощи по нощите съм я претаквала, сложих и по 6 аспирина на буркана.И сега се питам дали не са много тези 6 аспирина на буркан от 3 лт.
Виж целия пост
# 200
Как мога да съхраня кестени за зимата? Една част ще отидат във фризера за печене и варене, но има още мнооого (май прекалихме със събирането вчера) и място за тях няма. Мислех да правя брашно, но ми се видя много трудоемко. Rolling Eyes Дали просто сушени ще могат да се ползват за нещо след това?
Виж целия пост
# 201
Направих рязаната туршия в 3 лт. , буркани, много бързо ми втаса,за 4 дена и вече е готова за консумация. Това нормално ли е? Снощи по нощите съм я претаквала, сложих и по 6 аспирина на буркана.И сега се питам дали не са много тези 6 аспирина на буркан от 3 лт.

От топлото време е втасала бързо.Не са много аспирините.Аз ги слагам с туршията ,веднага,дано няма проблем ,но и да има,има решение-яде се сега.
Виж целия пост
# 202
Имам 2 кг ябълки които трябва да употребя днес. Търся идеи за сполучлив и лесен сладкиш.

Може да ти хареса нещо от тук:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1063046
Виж целия пост
# 203
Здравейте,
Благодаря за идеите ви за салати и дресинги, ще се възползвам! Flowers Bouquet
Виж целия пост
# 204
Как мога да съхраня кестени за зимата? Една част ще отидат във фризера за печене и варене, но има още мнооого (май прекалихме със събирането вчера) и място за тях няма. Мислех да правя брашно, но ми се видя много трудоемко. Rolling Eyes Дали просто сушени ще могат да се ползват за нещо след това?
Слагала съм във фризер сурови,но след сваряване имаха лош вкус.
Виж целия пост
# 205
Моля ви дайте предложения какво може да се направи с голямо количество десертно грозде. За съжаление не е от сафидното. Само без компот, защото вече правихме. Някакъв сладкиш?
Виж целия пост
# 206
Моля ви дайте предложения какво може да се направи с голямо количество десертно грозде. За съжаление не е от сафидното. Само без компот, защото вече правихме. Някакъв сладкиш?

мъжът ми си прави сок.
на желе също става вкусно.
Виж целия пост
# 207
Yum
Моля ви дайте предложения какво може да се направи с голямо количество десертно грозде. За съжаление не е от сафидното. Само без компот, защото вече правихме. Някакъв сладкиш?

Кейк с грозде Yum
Виж целия пост
# 208
Днес мисля да правя чушки с кайма и ориз.
Никога не съм  правила и сосчето,което често виждам по снимките.
Как се приготвя? Знам,че е нещо просто,ама до сега не съм се интересувала.
Виж целия пост
# 209
Здравейте,готвих със кайма,но остана съвсем малко количество,която реших че ще стане за две-три  принцеси примерно.Но трябва да ги пека във фурната,а не знам как..Чета противоречива информация- едни казват да се пекат на горен реотан само,други -не, едни слагат вода малко във тавичката на фурната,други-не..Та как се пекат принцеси на фурна?
Някъде им казвали "странджански" разбрах,аз си ги знам като "принцеси".
Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия