Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добър ендокринолог в София - 2

  • Публикувана: 9 окт. 2018, 01:07 ч.
  • Последно мнение: 1 авг. 2020, 21:55 ч.
  • 37 736
  • 298
# 30
Здравейте! Някой знае ли приемното време на доц. Еленкова в Майчин дом - всеки ден ли е, през целия ден ли е? Каза ми да отида при нея на 11 декември вторник, но се оказа, че тогава няма да мога и искам да отида на следващия ден (сряда).
Опитах се да Ви пиша на лично съобщение, но сте забранили получаването на съобщения.
Здравей! Не знам как съм го направила, но мисля, че вече го оправих Sweat Smile Малко съм нова в писането във форуми Simple Smile
Виж целия пост
# 31
Здравейте,мнение за доктор Манолова 8 ДКЦ в Надежда?
Предстои много сложно лечение на диабет при майка ми и ни насочиха там.Аз лично съм ходила при нея,не изглежда лош човек,но не знам до колко е добра..Моля споделете
Виж целия пост
# 32
Някой може ли да ми изпрати на лични мобилен телефон на д-р Красимира Димитрова - преглежда в София мед, Полимед и Санус?
Здравейте,  изпратиха ли ви телефона на д-р Димитрова?
Виж целия пост
# 33
Някой може ли да ми изпрати на лични мобилен телефон на д-р Красимира Димитрова - преглежда в София мед, Полимед и Санус?
Здравейте,  изпратиха ли ви телефона на д-р Димитрова?
Не, за съжаление
Виж целия пост
# 34
blackpearls, писах Ви ЛС.
Виж целия пост
# 35
Момичета, някой да  посещава ендокринолог в болница Лозенец по здр.каса и да е доволен? Прочетох за доц. Малина Петкова, за която имам много добри отзиви, но тя едва ли работи с направления. Други имена не можах да намеря там.
Виж целия пост
# 36
Здравейте, дали може да ме посъветвате относно следното. Имам един мисет 12гс, към момента работим отново по въпроса,но след изследвания днес видях, че TSH 2.010mIU/l .
Мисля че за бебе правене се препоръчваше да е под 2 ( извинете ме ако сте го коментирали в предишни коментари ) . До сега никога не съм имала ТСХ над 2,  ТАТ и МАТ също са били в норма.
Бихте ли ме посъветвали за специалист в гр. София, който предполагам има познания и в репродуктивна медицина?
Попаднаха ми имена като д-р Начев, проф. Танкова, доц. Катя Тодорова, проф. Захариева, проф. Каменов...

Дали можете да ме посъветвате при кого да запиша час?

Също така притеснителното е, че при половинката ми има освен проблем в спермограмата и Testosterone 9.83   nmol/l, което е под нормата, в съчетание с висок холестерол и триглицериди...
Дали отново знаете някои лекар, който би ни консултирал и в неговия случай?

Предварително ви благодаря! Flowers Tulip
Виж целия пост
# 37
Здравейте! Обмислям посещение при д-р Начев. До колкото разбрах от вас часове не се записват, направо се отива пред кабинета. Колко по-рано отивате? Всеки делничен ден ли е преглежда? Мисля да ходя във Вторник на обяд. Посещавал ли е някой по фонд за допълнително здравно?
Благодаря предварително, ако се включи някой с повече инфо Blush
Виж целия пост
# 38
Сутрин се ходи. В Майчин дом преглежда до към 13. Аз обикновено отивам в 10-11 часа. Минавала съм по фонд, трябва да кажеш на рецепция, те ще те препратят към жената, която да ти даде документите, които Начев подписва.
Може да минеш за 30 мин, може и за час и 30. Прегледът е кратък, ако няма много хора се движат бързо нещата.
Виж целия пост
# 39
Къде е точно кабинетът? Изследвания той ли ви пуска или вие си ходите с вече готови?
Виж целия пост
# 40
Реално като се влезе в Майчин дом, се слиза по едни стълби надолу и се пада приземен етаж. На Начев кабинета е в ляво от регистратура, 14 кабинет мисля, че беше. Но ехография прави в друг кабинет,който е в коридора дясно от регистратура. Общо взето половината време е на единия кабинет, половината на другия.
Аз си пускам хормоните и ходя с тях. Иначе ще ти назначи той, ще минеш през манипулационна да вземат кръв и след 2 дена ще излязат и ще ходиш пак да ги види. Но ако ти е първи преглед, може би е по-добре там да ти вземат кръв 😉
Виж целия пост
# 41
Благодаря LittleCactus Blush
Не знаех, че е до обяд. В предната тема някъде пишеше, че преглежда 1 час сутрин и един час на обяд, но явно старо инфо. Ако не беше ти щях да го изтърва Hug
Виж целия пост
# 42
Благодаря много. А каква е цената на прегледа?
Виж целия пост
# 43
+1 за Начев, страхотен професионалист
Здравейте! Може ли някакви координати за преглед при доктора? Къде се намира кабинетът му, телефон? Прави ли  ехогрфия? Въобще как преглежда? Внимателно ли изслушва, задава ли насочващи въпроси?
Виж целия пост
# 44
Прочетете последните мнения, от 37мо нататък, описала съм къде му е кабинета, работното време, ехографията и т.н. Ето това е сайта на ендокринологична клиника http://www.usbale.com/Med_centar.htm, преглежда и частно в МД Панацея след 13 часа отива там. Час може да запишете на посочените телефони в сайта, но наистина е малко безсмислено,часове не се спазват.

Начев е специалист. Поглежда ви изследванията и ехографията (ако се налага такава) и говори по същество. Прегледът е 2-3 минути. Няма излишно говорене,не ви задава въпроси, освен наложителни такива (примерно предишни стойности на хормони какви са били, най-добре да ги имате и на хартия). Някои не го харесват именно заради това говорене по същество, аз харесвам този подход.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия