Какво повече НЯМА да купя - тема 14

  • 81 311
  • 741
# 90
Излъгах се да взема масло от мандра Ракево, хем бях писала, че техните неща не стават. Отвратително - меко още при изваждане от хладилника, кисело на вкус, очевидно развалено. НИКОГА ПОВЕЧЕ!
О,нищо от тях,нищичко!

3а сега,само от тези  вземам,нямам забележки,освен че някой път сиренето и кашкавала и са по-солени,но мляко,масло,извара са им бе забележка

Скрит текст:
Виж целия пост
# 91
Какво?, и аз от тях си взимах, и пак от тях ще си взимам, просто вчера защо не направих 10 крачки повече, не знам. На Млекаря и маслото е масло, и млякото - мляко...
Виж целия пост
# 92
. На Млекаря и маслото е масло, и млякото - мляко...

Днес ще го проверим и него,дано няма изненади Simple Smile
Виж целия пост
# 93
Аз не съм доволна и от Млекаря - бях взимала сирене, което не ми хареса. Освен това продавачката ме излъга за яйца, че са от пасищни кокошки, бързах и не погледнах маркировката, а вкъщи гледам - код 3. Преди това взимах масло, което много харесвах, но след тези 2 случки повече не съм купувала нищо от тях.
Виж целия пост
# 94
Сиренето е малко въпрос на вкус. Баща ми прави домашно козе сирене, ами не ми допада особено много и го ям рядко. МП пък много го харесва.
Взела съм сега на Равногор биволско сирене за проба, ще видим как е.
Виж целия пост
# 95
Аз не съм доволна и от Млекаря - бях взимала сирене, което не ми хареса. Освен това продавачката ме излъга за яйца, че са от пасищни кокошки, бързах и не погледнах маркировката, а вкъщи гледам - код 3. Преди това взимах масло, което много харесвах, но след тези 2 случки повече не съм купувала нищо от тях.

не ми харесват на млекаря нещата. маслото обаче не е чисто. има едно сирене, което е добро на вкус, но някак не мога да му се доверя. само  кори купувам оттам, но те не са техни.
Виж целия пост
# 96
С какво е смесено маслото, щом не е чисто?
Досега с масло от там издънки не е имало - баници, пици, сладки, сладкиши - всичко е било чудесно.
Откъде да взема чисто масло на нормална цена, а не на 20+лв/кг?
Виж целия пост
# 97
откъде да знам точно с какво е смесено? разтопете го в тиган и го оставете и ще видите как ще се държи и ще се убедите.
за маслото не знам - аз купувам едно френско от метро в по-големи количества, излиза по-изгодно. понякога взимам и от подуенския пазар от бабите или си правя от каймак. 
Виж целия пост
# 98
Когато съм го разтопявала за баница, си се държи съвсем нормално, като маслото от едно време.
И както се държат масла марка Президент и марка Elle&Vire...
Когато предполагате, е редно да напишете, че предполагате, че не е чисто, защото останах с впечатлението, че имате някакви доказателства или информация. Хубав ден.
Виж целия пост
# 99
Ето това намерих
http://aktivnipotrebiteli.bg/тест/56/ТЕСТ-кисело-мляко-(2011)
Виж целия пост
# 100
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/121/%D0%A2 … D0%BB%D0%BE-(2014)
Виж целия пост
# 101
ще ти кажа по какво съдя - веднъж бях разтопила от маслото и го бях забравила в тигана. след часове си беше още течно - мисля, че това показва, че не е чисто. след това си викам - дай ще го разтопя, за да направя гхи. ами по време на "варенето" се държете много странно за масло и накрая не стана нищо читаво. за мен това е достатъчно показателно.
Виж целия пост
# 102
Тествах млякото на "Млекаря75" .Не показа нали4ие на нишесте.
Днес ще тествам и сиренето:)
Виж целия пост
# 103
За мен драмата е в други съставки, ако ги има, не в нишестето (не казвам, че искам да е с нишесте) - немлечни мазнини, остатъчни антибиотици и т.н.
Виж целия пост
# 104
По биохимия питах преди малко и доцентът ми отговори, че просто се използват различни щамове микроорганизми от тези по БДС. Нишесте няма.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия