Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цветя за терасата - 2

  • 42 062
  • 742
# 735
Направо зазими оцелелите части
Виж целия пост
# 736
И следващия път ги свали долу ниско на балкона, не вътре на тъмно. Мушкатото е издръжливо, трябва да се съвземе  Peace
Виж целия пост
# 737
Аптенията ми цъфна Simple Smile
Виж целия пост
# 738
И моята ☺️ Много ме радва, дано я опазя зимата. Направо я боцнах в пръстта, не съм я държала във вода да пусне корени. На западен прозорец е.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 739
Много са красиви!
Като се върнахме от море, намерих петуниите  целите в памуклийки, а ги оставих толков красиви! Ще ги изкореня. Преди тях калдаръмчето беше потънало в зелени буболечки... Само мушкатото още държи фронта, засега...
Виж целия пост
# 740
Искам да засадя луковици лалета и зюмбюли за на пролет. Кога да ги засадя, може би като се захлади - октомври примерно? После поливат ли се саксиите? И друго, имам луковици, които съм изкарала миналата година и съхранила. Мога ли да разчитам на тях, че пак ще цъфнат или да купя нови, докато има?
Виж целия пост
# 741
Време ли е да се засадят за хризантеми на балкона, или е още топло?
Виж целия пост
# 742
Лелее съжалявам, че чак сега отговарям! Гледала съм в съндъчета извън терасата петунии, мушкато, вербена, карамфил и всичко изгаря. Поливала съм ги сутрин и вечер. Пробвала съм са сложа саксиите на перваза, намиращ се до прозореца на терасата т.е. По-навътре и по-малко слънчева светлина. Намерих някои снимки от преди. Сякаш мушкатата най-дълго са ми издържали, а петуниите- най-кратко време.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия