засилване на имунната система

  • 41 332
  • 255
# 180
Здравейте,   Simple Smile
За повишаване на имунната система аз използвам Коластра на капсули. Много съм доволна. Това е природен антибиотик, не може да се предозира. Когато има по-сериозен проблем просто увеличавам броя на капсулите. Те могат да се разтварят и се изсипват в мляко за по-малките деца. Коластрата съдържа антитела, защитаващи организма от бактерии, вируси и алергии и има противовъзпалителни свойства.
От почти 4 години използвам коластра и децата ми не боледуват. Joy
Виж целия пост
# 181
Трябва да ви кажа, че рафинацията премахва риска от тези токсини в много голяма степен......кафявия ми ориз винаги има някакви леки мухълчета, при елдата са много разпространени тези микотоксини........сега какво- кое хранене е по- здравословно  newsm78

Или по- добре с консерванти, отколкото без  newsm78

Слънчогледовото олио е по- малко опасно от слънчогледовото масло.от друга страна фъстъците са известни с това, че предпазват от рак.....някак нещата се уравновесяват..........
Виж целия пост
# 182
Аз ще спра да чета тук Crazy
Виж целия пост
# 183
Или по- добре с консерванти, отколкото без  newsm78


яма как да е по-добре с консерванти , както и с най- любимото ми натурално-идентични аромати
Виж целия пост
# 184
Затова ако се консумират предимно плодове и zелен4уци,няма много мислене zа мухьл....
Виж целия пост
# 185
Аз ще спра да чета тук Crazy

ми да, лудост може да те хване  #Crazy
Виж целия пост
# 186
Недей, бе, Рени Simple Smile.

Секрет, има го този момент, но човек си търси качествени продукти - това е.  На Агрино кафявият ориз е много добър. А и вместо слънчогледово неизвестно-как-прозиведено, взимам студенопресован зехтин. И без това диетата ни е супер натоварена откъм омега-6.
Подозирам и това, че понеже тези диетични продукти едва прохождат на нашия пазар, качеството им е и по-ниско.
Виж целия пост
# 187
Темата доста се измести-някъде по-напред Brazilkata много добре беше обобщила нещата , които водят до засилване на имуната система на децата, а храненето е само едно от тях. Колкото и здравословно да храним децата си, ако не се движат достатъчно  и не ги закаляваме и зиме и лете, нищо няма да постигнем.
Виж целия пост
# 188
Аз ще се поболея само докато чета кое колко е вредно Sick

Студенопресованият зехтин много ми мирише- не ми харесват салатите с него Tired
Виж целия пост
# 189
Да, темата се измести, съжелявам.......Наистина мисля, че ако хапваме достатъчно плодове, нещата се регулират.........Вит.С, А, Е....и разни други антиоксиданти.......нещата ще са О.К.
Кръстоцветните са противоракови- зеле , броколи, карфиол, спанак, марули........и още моркови, тикви, домати, ягоди, пъпеш...зелената салата
Виж целия пост
# 190

Студенопресованият зехтин много ми мирише- не ми харесват салатите с него Tired

Има различно "миризливи" Laughing - пробвай (и моят мъж мрънка на тая тема Mr. Green).
Виж целия пост
# 191
Студенопресованият зехтин много ми мирише- не ми харесват салатите с него Tired

И аз първият път като вкусих салата със зехтин преди години реших, че ужасно мирише и доста време въобще и не исках да чуя за зехтин. Сега вече съм сигурна, че оня зехтин е бил гранясал тогава Simple Smile. В момента омитаме порядъчни количества студенопресован такъв на салати. Та пробвай пак с някоя призната марка.

По темата за храненето нямам какво да кажа, освен че подкрепям Кристиян Simple Smile.

Който не е видял един хубав материал за закаляването, заповядайте:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=11757.0
Виж целия пост
# 192
В момента плозвам зехтин Елиа екстра върджин- уж гръцки, висококачествен, ама... Sick
Виж целия пост
# 193

Студенопресованият зехтин много ми мирише- не ми харесват салатите с него Tired

Има различно "миризливи" Laughing - пробвай (и моят мъж мрънка на тая тема Mr. Green).

Здравейте на всички.Искам да се намеся относно зехтина.Студено пресования зехтин тъй като се преработва по по-различен начин се използва предимно за готвене.Когато премине топлинна преработка се премахва миризмата и тогава той пуска всички полезни вещества..За салата се използва зехтин "Ривиера",който не бива да се затопля/тоест е само за сурова консумация/.Така че когата купувате зехтин четете много добре какво пише на етикета.  bouquet
Виж целия пост
# 194
Berina, ценното на студено-пресования зехтин е именно в суровата консумация. Неслучайно и името е "студено..". Нагряването нарушава вида на ценните мононаситени мастни киселини.
Не знам какво имаш предвид под "Ривиера", но т.н. салатен зехтин(Pomace Oil)  е с възможно най-ниско качество, получен с химическа обработка на остатъци от прозиводството на истински зехтин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия