Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Августовски бебчета 2018 тема 3

  • 42 684
  • 737
# 735
Точно така. Ако самото дете спре да се буди нощно време или го прави рядко е най-лесно. Обаче не всички са така. Освен това има и фази и периоди в развитието и на съня, които протичат различно при децата. Едни се будят често, други пък преодоляват това с повече въртене в леглото, но не и будене.
Ние правим опити да спрем храненето нощно време, а и той сам също е прескачал до сутришните часове. Но имаше периоди на събуждане през час и половина, два, три и го отдавах на нагласа на съня. Поне такава информация намерих в нета. Сравнявахме това състояние и с други младежи, в неговия период, същата работа бе. Та, различно си е при децата. Но ние се опитваме според ситуацията да променим това с нощното хранене. Даже ми се струва, че то повече е за успокояване и заспиване, отколкото малкия да е гладен, макар и понякога да е реагирал като гладен.
Виж целия пост
# 736
Мхм, да и като изпада в истерия и не се успокоява от вода, чай, разредено АМ, гушкане, пеене и екзорсизъм, давам шишето с мляко. Като е гладна, буди се, това е. Изгради си режим със седем хранения още като новородено и си го следва. Предполагам, че няма да тръгне в 1 клас с шишето, така че да се буди Grinning
Аз имам друг проблем. Вечно ѝ хърка нослето, вечно има корички, сега и някакъв прозрачен секрет. Говорих сто пъти с педиатърката, пускахме носен секрет. Всичко е чисто. Явно ще трябва да я водя на УНГ, въпреки че имам доверие на педиатърката. Тя казва, че това е резултат от сухия въздух. Взехме овлажнител, но няма ефект.
Виж целия пост
# 737
Ето и новата тема Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1101927.msg38390839#msg38390839
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия