Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Уреаплазма и Микоплазма - 2

  • 18 504
  • 457
# 450
О, как да не може резултат да е фашливо отрицателен - може и дори съм го изпитала на гърба си! Принципно лекарите казват да се прави изследване не по-рано от 21 дни, но моя съвет е поне месец, а ако има съмнения нека изследването се повтори и след няколко месеца. Никой от нас не е сигурен как се развива уреаплазма, нея ту я има, ту я няма. Тъкмо вярваш, че си я излекувал и тя пак цъфва. Определени антибиотици ѝ влияят много добре, други влияят частично или схемата на лечение не е добра, замазва симптомите временно..Лекарите изглеждат по-незапознати и от нас. Затова единствения сигурен начин е изследване при всяко съмнение за нея (според мен). На мен ми помогна Вибрамицин за 15 дни. Облекчението не бе мигновено и си имах симптоми дълго време след лечението, но сега, близо половин година по-късно смея да твърдя, че се чувствам "нормално".
Виж целия пост
# 451
И аз бях на курс Вибрамицин 14 дни. Сега ще видим дали и на мен ще ми подеиства
Виж целия пост
# 452
И аз бях на курс Вибрамицин 14 дни. Сега ще видим дали и на мен ще ми подеиства


Преди вече година и аз бях на същия курс и изчезна от първия път. Успех и стискам палци!:praying_hands:Hands Pray
Виж целия пост
# 453
Здравейте, реших да споделя и моя опит. От първия курс на лечение резултат за уреаплазма первум- отрицателен. Курсът на лечение беше следния- вибрамицин 15 дни плюс Сумамед на 1,7,14 ден по две и Флукорик на 5,10,16 ден по една капсула. Наред с тези си поставях и глобули Макмирор комплекс. След приема на всичко изчаках един месец преди контролните изследвания. Изследванията правих в Геника.
Не съм имала абсолютно никакви симптоми, просто моя гинеколог ми пусна разширен пакет изследвания в Геника , наред с хормони и обременяване с глюкоза , заради липсваща овулация, и излезнаха гадините. Радваме се , че ги преборихме . Мъжът ми беше на същата схема като мен. Неговото изследване е първа урина без тоалет пак в Геника.
Успех на всички !
Виж целия пост
# 454
Здравейте,  колко време трябва да мине след поставянето на вагинални глобули полижинакс  за да си пусна днк анализ на секрет за урео и микоплазма? Днк от урина надежден ли резултата?
Виж целия пост
# 455
Здравйте , имам следния въпрос : мъжът ми прави STD test , който включва болести предавани по полов път и бактериите - микоплазми уреоплазми тн . Всичко излезе отрицателно . Това означава ли че и аз съм ок или трябва и аз да правя същите изследвания ? Намаче оплаквания , просто искаме да изключим причина за стерилитет .
Виж целия пост
# 456
Според мен е хубаво и вие да си пуснете изследвания.
Виж целия пост
# 457
Пускайте, че историята познава много случай единият да има, а другият не. Дори знам за такива случай с хламидия... Явно имунитет не знам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия