Лидл 123 - 01/2019

  • 158 812
  • 2 235
# 2 190
Обаче голяма мъка с тези вързанки.  Сега си стоят така, чакат и аз не знам какво.
Да предложа 1-2 идеи за тези обувки дето чакат, защото с връзките са терсене. Първа идея - стопери вместо вързване - дърпаш надолу освобождаваш стенатото и събуваш. обуваш стягаш и дърпаш нагоре стопера на връзката ... няма вързване, няма джуфки няма муфки. Стопери има по всички кинкалерии.
Скрит текст:
Втори вариант - силоконови слагат се веднъж и се събуват и обуват все едно са с ластик. Там варианти много ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Има ги и по магазините за обувки.
Виж целия пост
# 2 191
А пък това масло със сол, как мислите, много ли е солено? Дали ще става за десерти или само солени нещ?
маслото със сол е хубаво, но и според мен не става за сладкиши, оставено на стайна температура, не се размеква както другото. Остава си някак по- твърдо и не съм убедена че може да се разбива със захар.
Виж целия пост
# 2 192
Момичета, имам нужда от помощ. В темата четох нещо за сладкарска извара и преди малко си купих. Не знам защо и идея нямам какво ще правя с нея. Моля за съвет/рецепта (ако не тук, то на ЛС).
Гледах и английски сладолед, 2 л за 6 лв., но не помня дали го хвалихте или напротив. Та, да взема ли другия път? Satisfied
Виж целия пост
# 2 193
Нетман...благодарско 😊
Но всичко това,  че и още, разучих още есента. Няма да проработи нито едно от тях. Мислих ги всички тези варианти...
По една или друга причина не са подходящи..
Стоперите- дълги стават вързанките и ще се спъва. Силиконките ги гледах в К...не ми вдъхнаха доверие...
Абе здране да е...☺..бели кахъри.

Маслото със сол редовно го купувам.
Марчева май беше споменала че и в сладкарството става..но не помня подробности.

Сладоледа английския ми се струва че за масовия вкус ще се стори блудкав.
Миналото лято когато питах за него отзивите бяха отрицателни.
Въглехидратите са му малко.
Но който си ги потребява..няма смисъл от 10гВ по-малко, предполагам...
Виж целия пост
# 2 194
Последно за връзките. На моята дъщеря така нагласях връзките, че да може с малко зор да си напъха крака, без да ги развързва. Даже и на моите маратонки процедирам по същия начин, защото ме мързи да се навеждам.
Щерката носи едни високи Northface-ки сега и изключително много ме дразни, защото винаги поне едната не е правилно нагласена, тоест по горния начин, и губи по сто часа да я разхлабва и после да стяга и връзва.
Виж целия пост
# 2 195
Това са боти . Не половинки или маратонки. Тежки донякъде.
Не е ли стегнато на глезена...трябва да се сурцат. Нито може да бяга. И може да се излуят..
Всичко от изброените вярианти   е компромис. Който ми е неприемлив и половинчато решение.
Все пак ви благодаря ☺
Виж целия пост
# 2 196
Това са боти . Не половинки или маратонки. Тежки донякъде.
Не е ли стегнато на глезена...трябва да се сурцат. Нито може да бяга. И може да се излуят..
Всичко от изброените вярианти   е компромис. Който ми е неприемлив и половинчато решение.
Все пак ви благодаря ☺
А с ластик вместо връзки, малкият има маратонки от Н&М ,така си ги купих с ластик- плосък зашит е отвътре и си ги обува лесно.
Виж целия пост
# 2 197
Ко дойдеш да ми ги зашиеш Joy

Не е драма. Той си ги носи около месец. Хич не ги мисля аз....само го споменах във връзка с питането на Светлето...
Виж целия пост
# 2 198
Малко ще отворя пак баналната тема за баналните сметани, но наскоро някой се беше изказал, че в 30% пишело само стабилизатор. Никак не е така. Пише си, че стабилизаторът е карагенан. 
Виж целия пост
# 2 199
Те за сметаната във Фантастико говореха, Лоли...
Тази я знаем че е с карагенан...
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Виж целия пост
# 2 200
Ох, значи от многото сметани и аз се обърках вече. Joy
Виж целия пост
# 2 201
Да ти пусна снимка...да си припомниш Joy

Днес не сме качвали...Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 2 202
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Ми пусни! Затъжих се. Blush
Виж целия пост
# 2 203
... сладкарска извара и преди малко си купих. Не знам защо и идея нямам какво ще правя с нея. Моля за съвет/рецепта..
Изварата,
Скрит текст:
заквасена сметана/цедено мляко/кис. мляко, малко мед - крем. И после варианти много -  + горски плодове, овесени ядки, семена, ядки, на пластове с пасирана тиква или манго.
Или чийзкейк - http://morrennaa.blogspot.com/search/label/%D0%A7%D0%B8%D0%B9%D0 … D0%B5%D0%B9%D0%BA
Или тарт с разни плодове или зеленчуци.  
Или изварени бухтички (извара, захар, яйца, брашно, свежи плодове/зеленчуци/сушени плодове/ сирене)
Ньоки - извара, брашно, яйце. После в някаъв сос.
Виж целия пост
# 2 204
Момичета, имам нужда от помощ. В темата четох нещо за сладкарска извара и преди малко си купих. Не знам защо и идея нямам какво ще правя с нея. Моля за съвет/рецепта (ако не тук, то на ЛС).
Гледах и английски сладолед, 2 л за 6 лв., но не помня дали го хвалихте или напротив. Та, да взема ли другия път? Satisfied
На кутията има рецепта за чийзкейк. Чийзкейкове, печени или не, като добавка към кремове за торти, за мазане върху филии вместо крема сирене, за разядки, за салата Снежанка, за гарниране на омлети и солени или сладки палачинки, смесена с кисело мляко или заквасена сметана е чудесна основа за кремче... Сигурно пропускам Нещо, но наистина доста ПРиложения има....и в плънка за баница. А вчера слагах и върху пица наред с кашкавал и дР.
При нас вчера видях от новите опаковки извара, пише кремообразна извара. Това е по-точно, защото "сладкарска" навеждаше на мисълта, че е подсладена...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия