Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 16

  • 94 468
  • 742
# 255
Не може само мЯсо, трябва и да подслаждаме душата:)) Торта с маскарпоне и бадемов блат
Виж целия пост
# 256
Много симпатична тая Ежкова дружина, ще се правят!
Мен след три дни боледуване ме хвана отново творческата вълна, и днес от мен "гъбен" (тоест пухкав) Кекс със сладко от боривинки и (пак арабски) сладки със сухо мляко u пистации.




А иначе ще се яде пилешка каварма а ориз, но още се готви...


Виж целия пост
# 257
Не може само мЯсо, трябва и да подслаждаме душата:)) Торта с маскарпоне и бадемов блат
Скрит текст:
ще подскажеш ли как се прави?
имам две кутии маскарпоне...
Виж целия пост
# 258
Зеленчуци с ориз:
Виж целия пост
# 259
Разбира се, Dobri, ето рецептата. По мое скромно мнение може да се добави още малко масло, защото аз сложих точно по рецепта и ми се получи леко ронлив блата.
Виж целия пост
# 260
Тайне, разби ме с тез яйца, много идейно, скоро ще ги пробвам.

Само сложи всичко на студен незалепващ тиган, капак и тогава чак на котлона.Много бързо става.
Виж целия пост
# 261
Шоколадова торта без брашно,  с пълнеж от кокосова сметана, … на, кашу и мескит



Сурова салата с цвекло, грейпфрут и орехи


Чипс от цвекло

Виж целия пост
# 262
BiankaD, страхотна торта, а пък рецептата Heart Eyes. Може ли да заменя кленовия сироп с друго: фурми, мед, кокосова захар?!
Виж целия пост
# 263
Вегански бананови мъфини с какао

Виж целия пост
# 264
rovaru, благодаря! Може да добавиш още малко кокосова захар или да използваш сироп от фурми. На мен първия ден след престоя ми се стори доста сладка, но по принцип съм отвикнала от силно сладки неща. Днес я изпекох отново във веган вариант и намалих подслаждащите продукти. Не препоръчвам мед, защото съм чела, че се губят ценните съставки, като ензими, например.
Виж целия пост
# 265
Отдавна не бях правила крем карамел



Скрит текст:
В последно време се измързеливих яко Blush (не, не ме е срам)- накупих си тави за еднократно ползване- различни размери и май само тях ползвам (при това не еднократно- слагам фолио или хартия за печене и така няколко пъти)
Виж целия пост
# 266
polly, ismailyk - скрит текст се пише МНОГО лесно! Дори и от телефона.
Скрит текст:
Когато искате да напишете отговор - горе на лентата има надпис "скрит текст" . Натискате първо на него и в полето се появяват двете ограничения (
Скрит текст:
!!!!!!
) - там където съм сложила удивителните - ПИШЕТЕ всичко, което искате! За по-лесно и за да се запази скритият текст, аз просто правя една "пауза" предварително. И после много лесно се слага дори и копиран текст. (при малка тренировка от 1-2 пъти и се научава. Много по-трудно е с мишката, така както го е обяснила st. Dobri - особено с телефона.
Forum member -  невероятна погача се е получило. А ти се страхуваше. Flowers Hibiscus
Дани - настъргано зеле, морков (бял), царевица, краставица и червена чушка на тънички ленти за разкош. Моят син си добавя в неговата чиния и настърган кашкавал. На мен не ми харесва
От мен - шишчета

пържени картофи

кьопоолу (в процес на правене)


 
Виж целия пост
# 267


В мобилната версия няма скрит текст. Трябва да се изписва ръчно, а не всеки го помни (като мен например). И в другата тема отдавна позволяват коментари и постове без снимки, а какво остава за нашата. Тя все пак се създаде с тази цел, да може да се коментира. А и се пита за рецепти на публикувани ястия.
Виж целия пост
# 268
В мобилната версия няма скрит текст. Трябва да се изписва ръчно, а не всеки го помни (като мен например). И в другата тема отдавна позволяват коментари и постове без снимки, а какво остава за нашата. Тя все пак се създаде с тази цел, да може да се коментира. А и се пита за рецепти на публикувани ястия.
Просто темата е за ястия и рецепти, а в Правила всичко е обяснено, само да има желание човек да чете.
Виж целия пост
# 269
Разбира се, Dobri, ето рецептата. По мое скромно мнение може да се добави още малко масло, защото аз сложих точно по рецепта и ми се получи леко ронлив блата.
И на мен не ми хареса блата, когато я правих за първи път и направих следното. Намалих маслото наполовина и другата половина замених с част от разтопения шоколад за заливка. Получава се уникална основа и парчетата след това стават идеални.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия