Любители на кучета - 88

  • 32 612
  • 738
# 735
Да, Епона, и аз го мисля като теб. Отначало само ми стана тъпо, че е заключено, но като се замислих, не е лошо. Чисто е и поддържано. Не е лошо да има повече такива места, където има възможност. Нашият блок е голям и домашните любимци се увеличават. Само на нашия етаж сме 3 апартамента. Но е трудно за организиране и на никой не му се занимава.
Виж целия пост
# 736
Ние писахме миналата година на общината. Искахме само разрешение да оградим една неизползваема площ като кучешка поляна, като не искахме финансиране от тях. Условието беше да си я направим и поддържаме ние, но ни резнаха - било зелена площ и не можело.
Виж целия пост
# 737
Лелеее всяка седмица нова тема трябва...
Ние днес бяхме на реваксина, всичко супер.
И у дома гризка на терасата кокал диването и аз да излезна, той ми ръмжи. Първо се позасмях и се върнах на зад, но си дадох сметка какво се е случило и се върнах обратно, той ръмжи.... кокалът на терасата, звярът вътре и до там. Сега скимти да излезе на терасата ама утре най-рано
Виж целия пост
# 738
В моя град Общината дава място, стига стопаните на кучета да си го оградят, но пък масовото мнение сред тези, с които говорих е крайно негативно по отношение на това да дадат някой лев за да си създаден удобство за нас и за кучетата ни. Ама те и 10 лв. не им се дават за годишния данък и чакат нещо положително да се случи, но без тяхно участие ако може. За съжаление не мога да финансирам сама ограждение, но ако някой ден ми се случи ще бъде заключвано, защото никой в този град не чисти след кучето си и в ограждението ще е същата мизерия.
Seerose много са ти полезни дългите постове. Човек не трябва да пести от профилактиката, защото рискува живота на кучето си. Няма да споменавам въобще финансовата част на лечението.
Днес ходих да взимам обезпаразитяващи и да уговарям кастрацията на Виви и новата ни ветеринарка, понеже загледах НексГард Спектра и ми каза, че без тест не смее да дава нищо на Макс. А предните, когато ги питах за тест преди въобще да започна за пръв път да давам хапчета за профилактика на дирофиларията ми казаха, че няма нужда, нали е младо куче. Било слабо вероятно. Сега като се сетя и ме хваща яд, че тия ми се сърдят задето съм се допитала до второ мнение. Angry
И последно да ви кажа, че направих Нова тема.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия