Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

  • 17 887
  • 312
# 300
Здравейте момичета аз имам пак едно питане възможно ли е след трансфера като пишкаш ембрионите да изпаднат защото една позната ми каза че  санитарките гледат ?
Абсурд! Санитарките гледат колко течност си изпишкала.. Ембрион няма как да се види с просто око. Леженето е матката да бъде в покой и да няма напъване и контрации. Ембриончетата или се захващаш или не успяват. Ембрионите няма как да изпаднат от матката.
Пожелавам ти високо ЧХГ накрая! Успех!
Виж целия пост
# 301
Благодаря дано този път стане вкараха три снежинки и сега чакам да дойде време за теста!
Виж целия пост
# 302
Здравейте,
от март месец 2019 не бях ходила до Селена, днес сутринта бях изненадана от новите мерки за ограничение на паркиране на паркинга на Лекси! Слагат скоби и глобяват по 20 лв. Съгласна съм, че е частна собственост, но да сложат бариера, видима сигнализация, а не мижавата табела на входа, която много хора отивайки до болницата ще пропуснат да прочетат. Служител от охраната наблюдава и при паркиране и насочване към болницата снима колата и следва скоба, разправии и глоба.
До края на живота на семейството ми това са последните 20 лв., които магазинът спечели!!!
П.С. Цел на публикацията е предупреждение, защото след минаване през касата на болницата, само ни липсва нещо подобно!!!!
Виж целия пост
# 303
Здравейте момичета, след първата ми пункция от 8 яйцеклетки се оплодиха 6 , като накрая оцеляха 3 ембриона. Бихте ли споделили вашият опит колко ембриона са ви останали след вашите пункции?
Виж целия пост
# 304
Аз имах 5 извадени яйцеклетки,оплодиха се 3 и  до края останаха само 2 ембриона.
Виж целия пост
# 305
12 яйцеклетки,7 оплодени и замразени на трети ден(с мъжки фактор сме),2 трансферирани,1 бебе
Виж целия пост
# 306
Аз имах 17 От които 7 отцеляха като три сложиха  и 4 замразени останаха!
Виж целия пост
# 307
Много е относително и зависи от пациента и каква стимулация провежда лекаря. До сега имам три стимулации, в момента 4-та правя. От общо трите стимулации- 7 оплодени и замразени, след PGD- 4 годни, след два трансфера- 0- бебета. Simple Smile
При всяка една от стимулациите беше различно, по спомен ( имам записки, но не са пред мен) например от едната 5 яйцеклетки- 2 ембриона замразени, от 9- 1 замразен ( това беше най- шокиращото, когато ми го съобщиха), от 7- 4 замразени. Качеството на яйцеклетките и ембрионите зависи от броя на фоликулите и яйцеклетките. Сега мисля, че са около 6-7 фоликула, да видим какво ще излезе накрая. Общо взето когато четях на хората по 17, 20, 13, 15 яйцеклетки и аз все бях шокирана от моите 7, 5, 9, но в крайна сметка имаше до мен жена от 15- нито един ембрион! Не можем да си правим сметки, при всяка е различно!
Пожелавам ви и три да са, то да са късметлийските три!
Виж целия пост
# 308
Здравейте момичета, има ли успели на естествен цикъл при доктор Ставрев, ако може да споделите как протича и килко излиза като сума, ще съм ви много благодарна
Виж целия пост
# 309
Здравейте, момичета каква е подготовката за трансфер в Селена?
Виж целия пост
# 310
Здравейте, момичета каква е подготовката за трансфер в Селена?
40 хапчета на ден пиех.Това е болницата в която се пият най-много хапчета!
Виж целия пост
# 311
ПРИ ЗЕТ  -преглед на 2-ри ден,изследвания и рецепта,преглед на 8-ми ден и отново рецепта,преглед на 11-ти ден и определяне на дата за трансфер, преглед в деня на трансфера.Това е при Ставрев. Пресен трансфер не съм имала и не знам каква  е процедурата.
Виж целия пост
# 312
Аз сам със втори трансфер  кажи какво те интересува ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия