Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори за непланиращи бебе - 1 част

  • 26 676
  • 665
# 15
Благодаря. Значи и от нерви може да си създам проблем? Още от малка получавам гадене ако съм притеснена. Майка ми при всяка настинка пита дали съм бременна и затова. Нямам прятелки с които да споделя или да се видя. Просто питам. На 29 години съм. Но се бъркам по някога. Идват ми мисли и няма ба кой да споделя. Майка ми  на всеки грип нисли че е бременност и го изкарва като нещо лошо

Имам доста проблеми с родителите ми. Стари и болни са и ми налагат тяхния начин на живот. Даже отправят заплахи. Защотото умам приятел и го обичам ме наричат курва и мръсница. Пътувах извън страната за 15 дни. Може би от пътуванвто и стреса а и взимах големи дози лекарства за грип. Може би всичко това да оказва влияние на цикъла. В работата стрес. Прятелки нямам такива на които да споделя

Обикновено преди цикъл ме болят гърдите и ходя много пъти на голяма нужда. Симптомите се появиха преди няколко дни. Значи би трябвало да дойде . Но чета че това са също и симтоми за бременност.
Виж целия пост
# 16
На 21 Дек вечерта с приятелят ми ни се стори че сгафихме,попринцип винаги правим без презерватив,защото нямаме проблеми с това и за това и тогава  не бяхме сигурни какво стана,беше ни някак замаяно ии просто не разбрахме.
 Пих ескапел на 22Декември и ми дойде нормално както винаги на 26-тия ден,не прокървях по-рано както попринцип пише,че става до сега съм пила ескапел два пъти и винаги ми идваше тоеа зацапване по-рано,но може би сега се получи така защото( пише че до пет дена е възможно прокървяване ) пет дена се пада 27 а датата на цикъла ми 3 Януари тоест 8 дни,може би са малко и за това не ми прокървя по-рано а направо си дойде. Беше по-обилно от обикновенно. Сега е 30 Януари трябваше да ми дойде на 28(3 дни закъснява) освен ако не му е скимнало да дойде на 27-тия ден тоест на 29-ти  което пък са 2 дни закъснение но попринцип винаги ми е точно може да се случи рядко да закъснее но само с 1 ден. С 2 се е случвало най-много веднъж...  И нямам никакви симптоми за цикъл. Попринцио ме болят гърди седмица преди това както и др неща които аз си познавам,сега ги няма.. Всичко е нормално освен когато на 28 трябваше да ми дойде и на 29 когато правихме секс чувствах напрежение в корема точно както преди цикъл се получава при мен. Вчера всъщност вечерта беше добре като усещане .. Много е странно всичко не зна. какво да мисля а попринцип след цикъла на 3-ти тоест на 12-ти правихме секс както и дните след това. Имаше една седмица обаче тази последната преди очаквания ми но закъсняваш цикъл в която някак ми беше криво не ми беше до това а аз не съм такава..Правихме последно преди деня за цикъл на 26 или 27 . Правих тест лентичка но пих много вода а това повлиявало отриц е.. Имам още един и се чудя дали още до два дни  да не опитам а до събота ако няма нищо да купя шуър чек писалка или клиър писалка (някакъв по-сигурен) .
Виж целия пост
# 17
Няма как да ти кажем, защото това спешно хапче побърква хормоните.
Вземи си тест.
Дано всичко да е ок. Помисли как да преустановиш тази практика с ескапела.
Виж целия пост
# 18
Ива, от личен опит ти казвам, че нерви могат да объркат цикъла жестоко, да повлияят на тегло, на кръвно, на какво ли не. Стреми се да си улесняваш живота максимално и да не си създаваш излишни грижи. Възможно е да не одобряват приятеля ти и затова да отправят нападки. Знам, че са ти родители, но се опитай да не се вслушваш твърде много в обидите. На мен една година нерви и притеснения, в моя случай около работа и професионално развитие, ми докараха няколко килограма отгоре и лека аритмия, за която всеки лекар е категоричен, че е на нервна почва.
На мен пътуванията са ми гаранция да ми дойде с дни по-рано. Когато тръгвам на море или екскурзия или правя всичко възможно да е много след или преди цикъла ми, или прибягвам до хапчета. Така че и това е огромен фактор.
Направи си тест или направо иди на лекар, или и двете. С моя лекар на всеки преглед обсъждаме доста неща около профилактика и полов живот, не е само "Седни тук... Добре... Приятен ден!". Това е и повод да минеш през задължителните годишни изследвания, да поговорите за превенция и контрацепция. На приятелки и на форуми не разчитай. Тук си споделяме, но не сме лекари и няма как да имаме последната дума.
Виж целия пост
# 19
Има ли вероятност да забременея със спирала? Може би е рано за паника, но има закъснение вече 4 ти ден, а винаги ми е идвало на точната дата. Нямам никакви симптоми. От седмица кръста ме боли по много странен начин, понякога болката слиза чак до бедрото, само от дясната страна.
Имахме полов акт два пъти точно по време на овулация без предпазване, разчитахме само на спиралата.
Виж целия пост
# 20
Винаги има възможност. Моя позната беше забременяла със спирала. Даже бяха 2 ембриона.
Виж целия пост
# 21
Да. За съжаление често се разместват и това се вижда само при случаен преглед.
Виж целия пост
# 22
Има ли вероятност да забременея със спирала? Може би е рано за паника, но има закъснение вече 4 ти ден, а винаги ми е идвало на точната дата. Нямам никакви симптоми. От седмица кръста ме боли по много странен начин, понякога болката слиза чак до бедрото, само от дясната страна.
Имахме полов акт два пъти точно по време на овулация без предпазване, разчитахме само на спиралата.
Възможно е да.
А относно болката в кръста, която продължава към десния ти крак - иди при личния си лекар да ти даде направление за добър невролог. Сигурна съм, че имаш проблеми с гръбнака.
Виж целия пост
# 23
Съжалявам, че създавам нова тема просто още съм нова и не мога много много да разбера кое къде е в сайта, пък информация бол. Та искам да попитам при 2-3 дни закъснение дали тест от тези с висока чувствителност ще отчете правилно? Ако от предполагаем акт обаче са минали 12 дни, а не 14. На почти всички тестове пише 1 ден след закъснение, че отчитат, а на този чувствителния не пише кога, пише просто, че е ранен. Въпросът ми е дали мога да разчитам подобен тест с чувствителност 10 mlu/ml (не съм сигурна как точно беше съкращението) би отчел правилно 12 дни след "акт" но при 2-3 закъснение? Преди да кажете, че грешно съм го сметнала, не съм с приложение си следя цикъла. Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 24
Ще отчете разбира се
Виж целия пост
# 25
Ще отчете разбира се
Въпреки, че са минали само 12 дни, а не 14 както навсякъде тръбят?
Виж целия пост
# 26
Ще отчете разбира се

Не е задължително.

Ако е с по-късна овулация, има голяма вероятност теста да не хване ЧХГ.

При предната ми бременност и дълъг цикъл имах отрицателни тестове до към 36/8 ден, когато се появи едва забелязваща се чертичка.

Kiki1211, тестовете не отчитат спрямо това кога е бил половият акт, значение има закъснението на Ц.
Виж целия пост
# 27
Ами при мен утре ще е 36 ден при цикъл 33-34. Преди почти винаги ми е идвал на изчислената от приложението дата. Утре ще е 3ти ден закъснение.
Виж целия пост
# 28
Защо просто не си направиш теста?
Виж целия пост
# 29
Защо просто не си направиш теста?
Защото не знам мога ли да разчитам на резултата
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия