Лидл 124 - Февруари

  • 154 673
  • 2 043
# 1 155
Като имаше сърчица в Лидл ги почиствах и директно в тигана.Ако има нужда да се досготвят добавям мъъъничко вода или винце.Не варя никога предварително.

Какаото е мн.хубаво.

Да питам кладницата/пак от Лидл/ как я приготвяте?
Виж целия пост
# 1 156
А аз ги варя в тенджера под налягане  ooooh! Мислех, че им трябва повече време.
И аз така правех навремето...варях почистени, цели под налягане...пробвай цепнати без тенджера под налягане, стават и по-крехки.
Hug Непременно. Аз ползвам страшната тенджера с идеята, че става по-бързо и по-крехко, но имам доверие на вашите съвети.
Виж целия пост
# 1 157
В кой точно филиал в Надежда ще е разпродажбата?

Този на "Ломско шосе" в посока Обеля. Откриха го декември месец. Аз ще ходя довечера.
bouquet Благодаря!
Виж целия пост
# 1 158
Същото става и с пресните гъби печурки. Ако нарязани се пържат по-дълго време стават жилави, гумени. А за кратко са крехки.

Да се вмъкна и аз, тъкмо съм взела печурки. ММ ги иска на тиган, значи слагам масълце и за две три минути, предварително нарязани, разбира се.
Виж целия пост
# 1 159
Същото става и с пресните гъби печурки. Ако нарязани се пържат по-дълго време стават жилави, гумени. А за кратко са крехки.

Да се вмъкна и аз, тъкмо съм взела печурки. ММ ги иска на тиган, значи слагам масълце и за две три минути, предварително нарязани, разбира се.

И сол, може и черен пипер.
И да напомня - гъби НЕ се мият Simple Smile
Виж целия пост
# 1 160
А, как не се мият, това не го знаех? Relieved
Виж целия пост
# 1 161
А, как не се мият, това не го знаех? Relieved
Белят се, става лесно -бялата ципа се бели.
Виж целия пост
# 1 162
Същото става и с пресните гъби печурки. Ако нарязани се пържат по-дълго време стават жилави, гумени. А за кратко са крехки.

Да се вмъкна и аз, тъкмо съм взела печурки. ММ ги иска на тиган, значи слагам масълце и за две три минути, предварително нарязани, разбира се.

И сол, може и черен пипер.
И да напомня - гъби НЕ се мият Simple Smile
Да, и чесън на ситно накълцан към гъбките да се позапържи и магданоз на ситно накрая.
Виж целия пост
# 1 163
А, как не се мият, това не го знаех? Relieved
Белят се, става лесно -бялата ципа се бели.

Точно така Simple Smile
Виж целия пост
# 1 164
...Да питам кладницата как я приготвяте?
Печена с масло, сол и п-р.  Или панирана и после с млечно-чеснов сос.
Виж целия пост
# 1 165
...Да питам кладницата как я приготвяте?
Печена с масло, сол и п-р.  Или панирана и после с млечно-чеснов сос.

или на фалшиво шкембе. грух Animal Pig
Виж целия пост
# 1 166
Скрит текст:
А, как не се мият, това не го знаех? Relieved
Белят се, става лесно -бялата ципа се бели.
Скрит текст:

Точно така Simple Smile
Да, не се измиват под течаща вода, така е, но първо се минават с влажна домакинска хартия, а след това се обелват. Бълг. гъби имат доста пръст по тях, не са съвсем чисти  и затова с дом. хартия се действа.
Виж целия пост
# 1 167
Леберкез-а как е по- вкусен? Печен или суров?
Виж целия пост
# 1 168
Аз го панирам Wink
Виж целия пост
# 1 169
Леберкез-а как е по- вкусен? Печен или суров?
Паниран леберкез ми звучи много вкусно, макар и вредно. Grinning В постоянния асортимент ли е или от тематична седмица?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия