Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 17

  • 98 437
  • 749
# 90
ММ искаше домати от консерва с праз

И обикновена салата-авокадо,чери домати и маилко сушени домати

Сьомга на тиган

Оризови спагети с октопод

Пица със сирена от ливански хляб
Виж целия пост
# 91
Солен кекс с пълнеж


Салата "Винегрет"


Канелони с доматен сос


Станимашки сармички
Виж целия пост
# 92
Домашната бисквитена торта на мама

Виж целия пост
# 93

Торта "Милфьой"-най-любимият сладкиш за нашето семейство от НГ насам...

Още топло "Катино мезе" по Merelenda
Виж целия пост
# 94
Фачета - нещо като кюфтенце с пълнеж от цял морков и подправки, много го обичам.



Нали си знаеш, че си перфектна!  chef bouquet да не се повтарям всеки път.
Виж целия пост
# 95
От мен един тутманик изпечен във форми за мъфини, понеже мъжо ми прецака подходящата тава, слагайки месо на сухо да се пече. Как да е. Врътнах ги в KitchenAid-а. Всичко ми се получава там. Не знам преди с ръчния миксер защо имах фалове.




Лимонови шприцовани курабийки. Голям зор докато ги изцвъкам Simple Smile Тестото ми меко, но влеЗе ли в шприца ще речеш че камъци изкарвам от вътре.

Виж целия пост
# 96
doroty3 може ли рецептата за соления кекс?
Виж целия пост
# 97
Печена и глазирана шунка от врат
Ммм изглежда сочно и вкусно. Аз се пробвах веднъж с варена шунка, но става сухо. Ще споделиш ли рецептата?
Виж целия пост
# 98

Боб пържен с мнооого краве масло, и кюфтета
Виж целия пост
# 99
Печено пиле и горски гъби в бирен сос



Торта с вишни и сметана

Виж целия пост
# 100
И аз да се запиша отново през последните два дни това вечеряхме..Yum
Пържени кюфтаци,панирана шунка със гарнитура от картофи и моркови в едно Yum

И кюфтета пак ,само че с бял сос и оранжева заливка.
Виж целия пост
# 101
doroty3 може ли рецептата за соления кекс?

Солен кекс с пълнеж
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D0%BD%D0%B5%D0%B6
Виж целия пост
# 102
Едни амарети също приготвих.


и бесан ладу

Виж целия пост
# 103
 Разбира се.Печена шунка
Месото се овкусява за 36 часа(аз ползвах горчица,мед,мащерка,чесън).После го слагам в плик за печене заедно с чаша вода и пека на 160°С,докато вътрешността му отчете 85 °С.При78°С е по-розово и детето го отбягва.Но и така е добре.Глазирам после с равни части захар,соев сос и балсамов оцет сгъстени с нишесте.Бързичко на грила.
Виж целия пост
# 104
Спаначена супа с булгур
https://www.-spam303-.com/2019/02/blog-post_25.html


Желиран крем с ряженка
https://www.-spam303-.com/2019/02/blog-post_26.html
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия