Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

  • 62 079
  • 3 695
# 3 675
помислих че кученцето ще е в скрития текст YanaDG
Виж целия пост
# 3 676
Е, кучето съм го показвалах преди Simple Smile.
Виж целия пост
# 3 677
Ph на отровата ли шси мериш? Joy
Все тая ми е за Ph-то на отровата. Важното е да си върши работата  Mr. Green
А, не е така. Поне вискозитета треба знаеш. По-редичко......по лесно плъзва.Simple Smile
Не е се едно ти инжектирам бира и мед, например. Simple Smile
Не си ли кълвала нещо за хидромелиорациите. Учете ги тия работи, беееее..... Joy
Виж целия пост
# 3 678
Съществуват ли лакмуси, с които да се измерва Ph на храна/течности? Предполагам, че тези за урина и слюнка не са подходящи Grinning
Не знам тези за урина или слюнка дали покриват целия рН диапазон. Някои лакмуси съдържат индикатор само за определяне на степен на алкалност, или само за киселинност, или части от тях (те са по-прецизни).
Ако не ти трябва много прецизно измерване, тези биха могли да ти свършат работа
https://ibazar.focus.bg/photosbazar/5b/pics/5b01a414287b9a7002c26aaa8137a279.jpg
Wink
Виж целия пост
# 3 679
А, не е така. Поне вискозитета треба знаеш. По-редичко......по лесно плъзва.Simple Smile
Обаче колкото по-бавно влиза...толкова по-бавно влиза hahaha Лесната работа - срам за майстора и незадоволеност за клиента Mr. Green

Не знам тези за урина или слюнка дали покриват целия рН диапазон. Някои лакмуси съдържат индикатор само за определяне на степен на алкалност, или само за киселинност, или части от тях (те са по-прецизни).
Hug
Любопитно ми е да следя храни с какво Ph консумирам и да си меря фрешчетата smile3537 Демек някъде в диапазона 2-10 Ph. Но лакмуси със стъпка през 2 единици...безсмислено е
Виж целия пост
# 3 680
Е, тези от линка са през 1, а на окомер може да прецениш дали не е между двете.
За течности и пасирани храни става, за пражоле и вурстове Stuck Out Tongue - едва ли...
Виж целия пост
# 3 681
за пражоле и вурстове Stuck Out Tongue - едва ли...
Пражолете нямат ли мазнинка за топене? А? Laughing
Виж целия пост
# 3 682
Хахаха, има, но така не оценяваш цялата пражола, а само мазно-водната ѝ фракция. Губиш рН на протеина. Ако я сдъвчеш и после мериш, може Satisfied
Виж целия пост
# 3 683
Значи правя тънък психопатски разрез в пържолата/вурста и слагам лакмуса Laughing
Виж целия пост
# 3 684
Тип "Ханибал Лектър"" да е разрезът, Джу Simple Smile
Виж целия пост
# 3 685
За вурста лакмуса е друг. И нещата зависят правопропорционално от дебелината. Joy
Пържолата........кат измериш на вурста, слагаш го в пържолата и се ориентираш. Ако се пОти, начи има много. Joy
Виж целия пост
# 3 686
Лелеееее, откачихте.
Виж целия пост
# 3 687
Тип "Ханибал Лектър"" да е разрезът, Джу Simple Smile
Тип "тоБките вече са на елхата" tooth

За вурста лакмуса е друг. И нещата зависят правопропорционално от дебелината. Joy
Аз опробането разбрах как ще стане. Обаче дисплей няма, дисплей. Как да разбера Ph-то? Къде ще се изпише? На челото ми ли?
Виж целия пост
# 3 688
Ако ти почервенеят очите и сълзят е киселко, ако посинеят и пресъхнат - алкално Smile
Виж целия пост
# 3 689
Ако ти почервенеят очите и сълзят е киселко, ако посинеят и пресъхнат - алкално Smile
Ахахахахах hahaha hahaha hahaha
Това е много яко Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия