Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

  • 109 641
  • 1 755
# 1 140
Сметановото сосче го правих и с мерлуза (ломо от мерлуза - горната част, която е най-месеста и без кости) и стана добре.
Виж целия пост
# 1 141
Интересна рецепта, благодаря! Обикновено  приготвям заека цял (без главата де) в гювеч, заедно с няколко цели глави лук, няколко скилидки чесън, 4-5 едро нарязани картофи, 1-2 моркова на кръгчета, добре посолен с червен пипер, с 1-2 дафинови листа, поръсен с олио и с добавена в съда малко вода и става чудесен.
Виж целия пост
# 1 142
Не става ли сух. Моят беше залят с половин пакетче масло /при запържването/, и с две течни сметанки, и пак ми беше сухичко.
Виж целия пост
# 1 143
Не, задушава се в гювеча (с капак), а същевременно хваща и коричка. Но нацелвам колко вода да сложа и го поръсвам с олио добре
Виж целия пост
# 1 144
Продължавам да издирвам бебешките чаршафи на самолети.

Моля, ако някой ги види, нека ги купи! Ще ги платя с наложен платеж, с доставка до офис, или както е удобно! 

Сигурно вече е късно, но имам ги и се глася да ги връщам.
Не стават за матрака на малчо. Само са пробвани, не са прани, пазя и касовата бележка.
Работя в Лозенец/Кошарите/, вечер съм в Дианабад.
Виж целия пост
# 1 145
Някой има ли мнение за хлебопекарната от новата брошура?
Имам я от август 2016 г. Доволна съм, но от старата ми Силвъркрест с 1 бъркалка бях по-доволна. Покритието на казана и бъркалките беше друго и естествено по-добро.
Виж целия пост
# 1 146
Едно време майка ми, лека и пръст, накисваше черния дроб в прясно мляко преди да го приготви, за да не бъде сух, а сочен. Това по детските ми спомени. Сега, дали тези ми спомени са адекватни и към заека...не знам Stuck Out Tongue Winking Eye Просто, сега докато ви четях, се сетих и споделям.
Виж целия пост
# 1 147
А, що....добре стана зайчето, когато го правих миналия път. Ама вратле свинско си ми е фаворит на мен.
Виж целия пост
# 1 148
Приготвих пресен питомен заек с лук, чесън, картофи, вино 1 чаша, червен пипер- много,  малко сминдух, черен пипер,джоджен, сол, масло по преценка и вода 1 чаша. В глинено гърне на по- слаба фурна за около 2 ч
Виж целия пост
# 1 149
Майка ми го пече с бяло вино и малко водичка под фолио.

А аз кисна черен дроб със сода. Става дунапрен!
Виж целия пост
# 1 150
Има ли детска паста за зъби. Днес търсих, но не можах да намеря. Питах един от служителите, но и той не можа да ме ориентира.
Има Dentalux 

Да два вида е даже, с аромат портокал и дъвка.За съжаление моя звяр не я одобрява. Според мен е добра ,и двете тубички аз си я използвах.
Виж целия пост
# 1 151
А, що....добре стана зайчето, когато го правих миналия път. Ама вратле свинско си ми е фаворит на мен.
Е, при това положение нормално зайо да ти е сух.
Виж целия пост
# 1 152
Похвала за кивито, хубаво е! Втори път купувам тази седмица.
Детето искаше. Взех няколко, нищо че бяха твърди както ябълки. За моя най-голяма изненада, плодовете са сладки и сочни. Убеждавах го, че щом е твърдо, значи е кисело и трябва да изчака да омекне. Да, ама не ... Беше проверил сам и вече не ми вярва, ха-ха Joy
Виж целия пост
# 1 153
Много полезна информация за кивито, благодаря! Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 1 154
Фолиата за печене са с тефлон - няма нужда...
Някой има ли мнение за хлебопекарната от новата брошура?
Имам я от август 2016 г. Доволна съм, но от старата ми Силвъркрест с 1 бъркалка бях по-доволна. Покритието на казана и бъркалките беше друго и естествено по-добро.
Има опция да си направиш 8 твои програми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия