Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кошмари в кухнята - 3 тема

  • 56 629
  • 954
# 930
Изгледах и предаването на Карбовски от 2017, много силно.  Там Филип казва, че преди се е занимавал с продажба на части за коли. Иска да се самоубива, защото щял да загуби ипотекиратната къща.  И той, и жена му, са се борили с  болести.
А сега през 2020  ресторантьор станал,  но е изпуснал възпитанието на децата.
Все пак, шапка му свалям, че при всички проблеми, човекът продължава да работи здраво.
Виж целия пост
# 931
Такива като него, дето твърдят, че искат да се самоубиват, а търчат по предавания да се оплакват, никакви потенциално-реални самоубийци не са, а това им е номерът в живота - да изнудват другите. Как пък, всички искат търговия да въртят, а не вземат да кОпат, пък после се оплакват!
Виж целия пост
# 932
А жена му на колко ли е години?
Виж целия пост
# 933
Заинтригувахъе ме със този Втори план. Може ли линк или някакви напътствия за да го гледам? Благодаря
Виж целия пост
# 934
на предната страница, снощи някой го пусна.
Виж целия пост
# 935
Филип при Карбовски, 2017 г
https://www.youtube.com/watch?v=evma0C290f4
Виж целия пост
# 936
В скрит текст,че не е точно по темата.
Скрит текст:
Ако целта на предаването на Карбовски беше друга,щях да го съжаля.Но...всъщност не разбрах каква беше целта.Да каже на жена си,че ще се самоубива?Нали се сещате,че ако наистина щеше да го прави,нямаше да го казва.Карбовски в този случай искаше да покаже,как държавата е мащеха и не му помага,познато ми е,откъде ли?Може би това е имал предвид Филип в Кошмарите,за този фалит е намеквал?
Това,за което аз лично се възхищавам на този човек( абстрахирайки се от тв изявите му) е,че е имал смелостта да създаде такова голямо семейство и постоянно говори,как те са негова отговорност, създава впечатление,че ги обича много децата ( аз имам 3 момчета и 1 момиче и може малко да съм пристрастна като многодетна🙂).Просто грешката му е,че ги обгрижва прекалено,обич,обич,ама ....( винаги съм вярвала,че на децата трябва да се дава свобода и от малки да се оставят да се справят сами с разни неща,отговорните и самостоятелни хора се създават,не се раждат такива).
Виж целия пост
# 937
Гледах го и аз, не исках да коментирам, но ще го направя:
Скрит текст:
Взел е от българска банка ипотечен кредит 2006, взел втори през 2008 за покупко-продажба на коли и части от Германия.
 През 2016 се разболява и претърпява две операции отново в Германия (където явно вече живее със семейството си) за което едва ли има човек който да не му съчувства. Да, трудно става връщането на кредита, но нима в Германия или другаде би било лесно? Изведнъж родината е мащеха, а семейството прокудено. Сега не знам доколко беше закъсал като издържа 15 души, но защо пък да не се популяризира и да вземе да му помогне пак някой? Хора сме, редно е да си помагаме. Щом имаш 5 здрави, прекрасни деца, седни поговори с тях. Вземете живота и бизнеса си в ръце и не играйте по тънката струна на съчувствието в хората.
Виж целия пост
# 938
Малко проклета ми изглежда съпругата. Всъщност това нови серии ли са?
Виж целия пост
# 939
И на мен така ми се струва. Не го хванах от начало, какъв голям проблем да преодоляли?
Виж целия пост
# 940
И аз не го хванах от началото, но плаках заедно с момчето.А жена му изглежда студена и безчувствена.
Виж целия пост
# 941
Не казаха. Здрависваше се с лявата ръка.
Виж целия пост
# 942
Момчето е с протеза и пак работи в кухнята.А жена му освен да вика, не видях да помага.Сестра му е сервитьорка.
Виж целия пост
# 943
И на мен така ми се струва. Не го хванах от начало, какъв голям проблем да преодоляли?

Няма 1 ръка.


Много голям добряк е и силно чувствителен за мъж  и ми се струва и персоналът и съпругата му се възползват на максимум от това - качили са му се готвачката  и съпругата на главата му и играят хоро отгоре му!
Виж целия пост
# 944
Епизода е стар,помня го ясно този добряк. Въпреки ,че съм го гледала пак  ми се насълзиха очите,дано им е потръгнало преди мерките и сега като отворят заведенията да продължават напред.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия