Какво повече НЯМА да купя - 15

  • 88 198
  • 736
# 315
Явно вече няма такъв продукт, който да не може да се пре- пре- пререциклира. Weary
Виж целия пост
# 316
никога повече няма да си купя спрей за задържане Cupid  - пълна гавра. Не действа изобщо. не се лъжете!
Виж целия пост
# 317
Сладкарници Неделя имат огромна нова сграда с офиси и цех до болница Надежда. Всичко (поне за София) се прави там. Не се лъжете, че има разлика в отделните сладкарници. Може да има разлика в това къде са по-пресни, има повече оборот и т.н., но като рецепти и вложени суровини няма как. От опит мога да кажа, че в повечето такива масови производства всичко е от готови кремове на прах, "какаова маса",(което изобщо не е какао), набухватели, нишестета, оцветитли, подсладители и всякакви гадости.
Дори еклерите се правят от готови, сухи смеси. Няма да си причиня подобно нещо, нито на дете. В крайна сметка торти не се ядат всеки ден и мога да си позволя по-скъпи места с бутиково/ръчно направени сладки неща или да си направя сама.
п.п. Всеки има право дори в сладкарницата да поиска да види какво е съдържанието на тортата. Същото важи за "насипните" витрини в магазините например за колбаси, сирена на грамаж. Казам го, защото точно тези неща нямат етикет, който да прочетеш, но в някакъв вид трябва да може да бъде представно на клиента и това е по Закона за храните.
Виж целия пост
# 318
Неделя са франчайз. Каквито са тортите в София, такива са и във Варна и в Пловдив. Все от едно място идват.
Виж целия пост
# 319
Точно днес си спомнях виенската сладкарница на Шератон, и досега не съм видяла такива сладкиши, в която и да е сладкарница в Б-я.
Виж целия пост
# 320
До 142-ро училище в Красно село, открих една малка сладкарничка, жената там си прави всичко, с много любов и внимание, поне така изглежда Simple Smile. Аз си взех бонбони няколко вида, страхотни, няма някакъв огромен избор, но поне това което има изглеждаше супер.
Виж целия пост
# 321
Сладкарници Неделя имат огромна нова сграда с офиси и цех до болница Надежда. Всичко (поне за София) се прави там. Не се лъжете, че има разлика в отделните сладкарници. ...

Абсолютно е възможно. Казах, че допреди две години бяха сочни и вкусни. Просто оттогава си правя изключително домашни торти, именно заради една подобна такава купешка. Сега може и да не са ми вкусни вече, вкусът се променя.
Виж целия пост
# 322



Никога повече
Виж целия пост
# 323
Хляб правя в машината в къщи и не купувам, същото и със сладкиши вече. Човек няма на какво да се довери.
Виж целия пост
# 324
Единствената торта от сладкарница Неделя, която ми харесваше беше плодовата пита. Скоро обаче и нея не съм я опитвала и може и тя вече да не става.
Виж целия пост
# 325
Единствената торта от сладкарница Неделя, която ми харесваше беше плодовата пита. Скоро обаче и нея не съм я опитвала и може и тя вече да не става.
На мен пък точно тя ми е най-невкусна. А племениците много я харесваха и на всеки празник у тях все това се поръчваше:)
Виж целия пост
# 326
Масло Лакрима!
Някаква мазна, мека и бяла субстанция, че и порядъчно солена...
Виж целия пост
# 327
Плодовата пита беше уникална преди 20 години. Вече има вкус на лепило за тапети просто. Никога не бих си купила вече, правят се в София, доставят се до всички градове, чудесно просто...При толкова прясно приготвени торти, как ли не.
Виж целия пост
# 328
Още една мека, мазна и гадна субстанция - вакуумиран кашкавал "Маджаров" по БДС. Размазва се по ножа, няма нарязване и киселее. Никога повече.
Виж целия пост
# 329
Още една мека, мазна и гадна субстанция - вакуумиран кашкавал "Маджаров" по БДС. Размазва се по ножа, няма нарязване и киселее. Никога повече.
+1!
И бях попаднала и на някакъв изпръхнал ли, как му се казва - ужасен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия