Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 92

  • 18 042
  • 756
# 750
Слюноотделянето е признак, че й се гади много. Обикновено свикват ако пътуват редовно.
Виж целия пост
# 751
Може да слюноотделя и от жега.
Моята омокря всичко около себе си, обаче не и се отваря късмета да се вози със търпящи минусови температури на климатика. Та все и е жега и все се плюнчи.
Виж целия пост
# 752
Е за жега не знам, мойта нали е зиморничава и все й е Ладно, та почти никога не е с оплезен език, като истинско куче, освен ако вънка не е 45 градуса.
Виж целия пост
# 753
Честно казано не знам как се научава куче да се вози в кола. Макс от малък почти всеки ден е в колата и в началото обикаляше като свободен електрон из седалките. Смених три коли от както го имам и едва последната е комби, като идеята за комби беше да отиде в багажника и да не се червя като оставям колата за миене. Joy В багажника му е много спокойно, защото има достатъчно място да се опъне, да легне и да поспи, тъй като поради габаритите си малко му е неудобно и трудно да се побере на задните седалки. Не че не го возя и по седалките де.. всичките имат калъфки заради него, освен моята. За него не е никаква драма в коя част на колата ще е, важното е да е с мен. А и по седалките е супер рисковано, защото срам не срам, ама така ми спука стъклото при едно забързано прибиране към града, защото го беше ожилил стършел. Беше много натоварен трафика и всички набиха рязко спирачки, съответно и аз и докато съумея да спра и да хвана и Макс той се лепна за предното стъкло и с нашийника го счупи. За щастие нищо му нямаше на магарето, но осъзнах, че мястото му не е на предната седалка, когато се предполага, че ще се движа с по-голяма скорост. Е, олекнах и с една прилична сума за смяна на стъклото.
За ръмжането и агресията към семейството си трябва постоянна работа. Макс у дома никога не си е позволил да изръмжи. Веднъж му се случи да ме изръжи на вън заради захапан кокал, който не искаше да пуска и то още преди да навърши година и това му и беше. Тогава реагирах на момента и го научих, че аз позволявам не само у дома яденето, но и на вън боклуците пак се ядат само ако аз разреша. Като за първо куче в живота ми смятам, че доста добре съм се справила с обучението му. Не е перфектен, има още много трески за дялкане и то основно по отношение на агресия към някои себеподобни, но като цяло с останалото му послушание съм доволна какво съм успяла да постигна като се има предвид, че нямах никакъв опит. Но Макс е много желано и дълго обмисляно решение и признавам, че имах страшно голямо търпение и постоянство в заниманията си с него.

Дано след този дълъг пост не пропуснете и линка към НОВАТА ТЕМА.
Виж целия пост
# 754
Бека днес полудя с Бебка!
Виж целия пост
# 755
Има нова тема джуджи. Прехвърли снимката там 🤗
Виж целия пост
# 756
https://www.bg-mamma.com/?topic=1114712
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия