Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазаруване от LC WAIKIKI тема 2

  • 10 502
  • 187
# 180
Благодаря момичета! Ще пробвам в понеделник, не е изтекъл срока, пробвах се веднага след получаването, но греда от Спиди Sad На всичкото отгоре в сайта на Уайкики относно поръчката ми пише: Чака изпращането. Tired Face
Виж целия пост
# 181
Точно и аз не съм имала проблеми в нашия офис, както казва zoia_ivanova сканират бар кода и си пишат там нещата, това се води ваучер за връщане.
Виж целия пост
# 182
Момичета, ходих днес да връщам една пратка, и май наистина имат някакъв проблем, не можа да сканира кода изобщо, обаче момичето беше много упорито и го вкара ръчно, вярно с триста зора, но от четвъртия път стана.
 

По пратката
https://www.lcw.com/bg-BG/p/blouse-9SQ311Z8-KE8
Блуза- разкошна, отговаря на номера. Обаче вискоза, малко се мачка.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/trousers-9SH820Z8-311
Дънки - уголемени, твърди, не стоят хубаво.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/trousers-9SU717Z8-KE8
Джогър панталон, хубав и мек, обаче уголемен, ще поръчвам по-малкия номер.
Виж целия пост
# 183
Какво е качеството на хавлиите и халатите им за баня?
Виж целия пост
# 184
Хавлиите са много хубави.
Виж целия пост
# 185
За втори път връщам пратка, като първия път нямаше проблем. Първо получих смс, че пратката е пристигнала, а няколко дни по-късно - и за възстановената сума. Този път обаче още в първия смс пишеше, че пратката е пристигнала и е възвърната сума на стойност 0.00лв. На някоя от вас случвало ли ѝ се е? Да ли е възможно да е просто грешка или явно нещо е станало объркване? Мисля да изчакам още няколко дни и ако не си получа парите, да им звъня.
Виж целия пост
# 186
Здравейте! С този сайт просто не мога да се оправя. От последната ми поръчка върнах две неща на стойност 14лв. Отбелязани са като върнати, но нямам пари в профила. Получих смс ,че ми връщат 0лв. в сметката. Направо нямам думи. Обадих се и чичото не знае какво да обясни. Вика да съм изчакала 24часа и щели да го оправят. Ама нещоне ми звучеше убедително. А поръчката ми още е със статус Чака изпращане. Някой да е имал подобен случай?

На друг случвало ли му се е? Що за несериозно отношение е това...
Ние също върнахме една пратка вчера и очакваме обратна връзка. Дано всичко е точно.
Днес парите ми са върнати, но след две обаждания от моя страна. Дано си оправят нещата, че харесвам нещата им и не ми се ще да се отказвам от тях.

Сега се сетих, че някой имаше подобен проблем... Какво ти казаха по телефона? Правиха ли някаква проверка, искаха ли ти някакви данни или просто е било забавяне?
Виж целия пост
# 187
Да, аз бях със същия проблем. Обади се по телефона, ще го оправят. Ако до 24часа пак не ти се появят парите в акаунта, пак им звъни. След второто ми обаждане вече ми върнаха парите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия