Захранване - въпроси и отговори - тема 5

  • 34 216
  • 746
# 675
Трябва да е меко, но не твърде меко. Като натиснеш с пръст да усетиш, че е меко, а не пръста ти да потъне. Отвътре трябва да е жълто-зелено на цвят.
Виж целия пост
# 676
Кафявото е било развалено, а твърдото е зелено още и на вкус е по-кофти. Нарежете си го вие в салатата. Чела съм че авокадото не трябва да минава термична об|аботка, защото става горчиво, да имате предвид.
Виж целия пост
# 677
Днес ще въвеждам месо, спрях се на пилешко. Взех заготовка от био пюретата на ДМ. Искам да попитам, тъй като количеството е много за един път, а трябва да се дава през ден какво да правя с остатъка? Мога ли да го замразя или в хладилника ще издържи до четвъртък?

П. П авокадото го оставете да узрее няколко дни. Ако имате банани, може до тях да го сложите,  ускорява се процесът.
Виж целия пост
# 678
И до ябълки ще узрее бързо, авокадото!
Виж целия пост
# 679
За въвеждане давах месото 3 последователни дни. Дозата ца едно ядене е половин бурканче по принцип. За въвеждане дадох първия ден 1-2 чаени лъжички, втория ден дадох остатъка до половин и третия ден половин бурканче. Общо престоя на буркана е 48 часа в хладилник и мисле, че е ок.
Виж целия пост
# 680
На месните заготовки на ХИП след отваряне на буркана трябва да се консумира в рамките на 24 часа, така пише на етикета.
Виж целия пост
# 681
Ще помоля някоя от вас да пусне следващата тема когато изпишете 50 страници. Hug
Виж целия пост
# 682
А каша с АМ + плодово пюре яде ли?
2 лъжички и като се усети отказва.
Виж целия пост
# 683
Благодаря, момичета. 🌹
Виж целия пост
# 684
Здравейте! Въвела съм батат, тиква, пащърнак, картоф и морков. Дайте предложения какво да бъде следващото нещо, кое е подходящо? Чудя се дали да не е карфиол, или пък авокадо?
И да питам - имате ли опит със замразяване на пресни сливи/кайсии, дали е ок за съхранение и за колко време? И дали се белят предварително? Кайсиите май се водят мъхести, т.е алерген, ако не греша?
Много станаха питанията, извинявам се и благодаря предварително!
Виж целия пост
# 685
Аз мога да ти предложа тиквички, карфиол за следващи храни. 
Виж целия пост
# 686
Авокадото също е един много добър избор сред първите храни! Полезно и богато на Омега-3! Лесно за приготвяне - без термична обработка! Подходящ за комбинация както с други зеленчуци, така и с плодове. Разбира се и в самостоятелна форма. 😊
Виж целия пост
# 687
А дали авокадото ще стане с тиквички, че тях освен с картоф,  не знам с какво друго да ги сгъстя. Малко безвкусно ми звучи,  но пък тиквички и картоф яде много, а и те не са кой знае колко вкусни.
Виж целия пост
# 688
А дали авокадото ще стане с тиквички, че тях освен с картоф,  не знам с какво друго да ги сгъстя. Малко безвкусно ми звучи,  но пък тиквички и картоф яде много, а и те не са кой знае колко вкусни.
Не съм пробвала честно казано, но не виждам причина да не опитате. Може и да се хареса Simple Smile
Виж целия пост
# 689
Ако си въвела ориз, може да направиш тиквички с ориз, сгъстява се и е вкусно.

Тиквичка с картоф яде много, защото тиквичката има приятен вкус.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия