Лидл 127 - Майско пролетна

  • 83 318
  • 1 400
# 1 380
Какво толкова и чистите на пастървата? Люспите и падат супер лесно с ножа. По ми е зор лигата по нея да измия. Вчера пекох аз, злоядия ми син се нареди два пъти да му сипвам, че много вкусна била. Пък аз взех 3 риби и не го бях предвидила към менюто Joy
Виж целия пост
# 1 381
Падат, но и хвърчат из мивката, на плота. Пък и да не беше така, аз съм си купила изчистена според етикета и цената риба и очаквам да е такава.
Днес взех Primadonna extra virgin в стъклена бутилка, вече го пробвахме и ни хареса.
Виж целия пост
# 1 382
Падат, но и хвърчат из мивката, на плота. Пък и да не беше така, аз съм си купила изчистена според етикета и цената риба и очаквам да е такава.
Днес взех Primadonna extra virgin в стъклена бутилка, вече го пробвахме и ни хареса.
За да не хвърчат люспи, слагаш рибата в найлонова торба и я чистиш вътре в торбата.
Виж целия пост
# 1 383
Чистя под течаща вода. Нищо никъде не Фърчи. Дори и сьомга котлети като си купувам от Метро си е с люспите. И във Франция рибата беше с люспи.
Виж целия пост
# 1 384
Аз пък с чистачка с контейнерче, нищо не хвърчи. Зарадвах се на авокадото в мрежичка.
Виж целия пост
# 1 385
Да ви имам драмите с люспите hahaha Какъв беше израза? Ще ви отлюспя всичките Mr. Green
Виж целия пост
# 1 386
Чистена риба се разбира изчистена от вътрешностите, а не и от люспите, когато е в тарелки вече. А за люспите, когато се купува от рибарски магазин/щанд да помолите да ви ги махнат, ако имат тази опция.
Виж целия пост
# 1 387
Вкъщи никаква кожа не ядем, независимо от рибата, но да ми се лепят люспи по зеленчуците и да намирам такива в соса не ми е приятно.  А дори и да приемем, че на пъстървата не се чистят и грешката е в мен, лавракът и ципурата (предимно от Лидл ги купуваме) винаги са половинчато изчистени и трябва аз да довършвам започнатото. Добре поне, че са вкусни.

Добро утро....оживях Joy
Аз риби на плакия или със зел.не ям и не готвя. Само на скара. А там както и Ангела казва, люспите не пречат...просто си отделяш месцето после-то си пада и от кажата и от костите и си го хапваш. Кожата и костите ги хвърляш.

Къси бермуди имаше при нас...едни тънки като материя..до и около коляното...за тях ли става въпрос.
Виж целия пост
# 1 388
Рибните пръчици 18бр. за 3.19 са много хубави.
аз не вярвам това вътре да е риба...
Виж целия пост
# 1 389
Точно си е риба,като бяло филе,това са смлени филета.
И има лек вкус на риба,идеално за хората които не обичат мириса ѝ.
Виж целия пост
# 1 390
Синият панталон на точки (чертички) как ви стои - опънат ли е по крака или е леко широк? Не мога да разбера какъв е моделът по замисъл.



странни са. взех един син, стои тесен в краката и е много добре. взех черен - широк. взех друг номер - пак широк. ще го връщам.
Виж целия пост
# 1 391
Аз не обичам да е пресготвена рибата, затова по-едрите риби по принцип карам ММ да ги филетира - иначе за да се изпече добре навътре, трябва да се препече отвън.

Рибата се цепи по диагонала  на малки резки по цялата дължина и от двете страни, така се пече цяла и е сготвена и отвътре

При нас вчера имаше само ципура, от лаврака и табела нямаше.. Обикновенно взимам и от двете, но уви, нищо тъкмо онзи ден с децата изядохме последния лаврак, пъстървата я обичам също, но има много повече кости от горе споменатите, а като чистя вече готовата риба за децата ми се разказва играта и все се намира някоя костица из устите им.. Казах си стига с пъстървата Simple Smile рибоците ги правя нацепени, овкусени вътре и вън с розмарин, черен пипер, сол, лимон, оарчета масло в коремчето, отвън полята с малко олио, а като я изкарам пръскам със зехтин с босилек вътре и вън.. Става бомбаааа, но доста чистя и аз изчистената риба де, в корема с нож поря до костта и там черното до махам, също и черната люспа, хрилете, остатъци от всякакви червалаци, люспи и т. Н.
Виж целия пост
# 1 392
Не разбрах защо ми се изтри последният пост.
Тъкмо взех риба, бяха намалени всички видове с още проценти и се получава супер цена ,срока им е до 03.06.
Намерих и някакво ново сирене за скара, което ми прилича на Халуми без подправки,ще пробвам да го панирам.
Виж целия пост
# 1 393
Точно си е риба,като бяло филе,това са смлени филета.
И има лек вкус на риба,идеално за хората които не обичат мириса ѝ.
Много повече ни допада на нас другия вид пръстчета - по 15 които са. Там не са смлени филетата, а са си цели парчетата Wink
Виж целия пост
# 1 394
Лидълки, не е ли време за нова, по- лятна тема Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия