Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Банята - 34 тема

  • 27 560
  • 481
# 405
Да, и аз ползвам хигиенния душ като водоструйка за сифона. Иначе самия сифон е слим, елегантен, много лесен за почистване, и дете би се справило. Въпроса е, че изобщо трябва да се чисти...Просто линейните сифони изискват повече поддръжка. Предишния също се запушваше и редовно сипвах препарати. Но там всичката гадост директно отиваше навътре.
Виж целия пост
# 406
Предстои ми цялостен ремонт на баня.Мнения и впечатления от фирма Бобър92 някой има ли?
Виж целия пост
# 407
Скрит текст:
Здравейте, да ви покажа и моята баня.
Плочки от Баня стил, структура и чиния от Идеал стандарт, душ Видима, ръчен Грое, хигиенен- италиански, не му помня марката. шкафове Висота, мивка Коло, сифон- сръбски, подобен на виега. Ще има стъкло между шкафовете и душа, за да не се мокрят, когато му дойде времето, за сега ползваме така.
Сифонът, за съжаление, иска доста грижи. Чистя след почти всяко къпане, изважда се лайсната по средата, вътре има кошничка, в която се събират косми и власинки.
На тавана сложихме две лед лампи и една, която още не сме сложили над огледалото, могат да се пускат отделно.

Много ви е приятна банята. А шкафа от къде е и колко  е широк, че и ние търсим нещо подобно?
Виж целия пост
# 408
Здравейте,
В банята ни имаме прозорец по цялата дължина на една от стените в душ зоната.
В търсене на вариант съм какво да поставя пред него, така че комшиите да не ни гледат като се къпем или извършваме други дейности в банята.
Не ми се иска матиращо фолио, тъй като така и моята гледка ще се скрие напълно и общо взето идеята за прозореца става излишна.
Моля за идеи Simple Smile
Виж целия пост
# 409
Е няма как ти да гледаш, а теб да не те гледат. Има де, ама само докато навън е по-светло отколкото вътре и едва ли те устройва. А и не е 100%.
Виж целия пост
# 410
А огледално стъкло или фолио?
Но само за денем ще върши работа. Като се запали лампа магията изчезва 😆

Външна щора?
Виж целия пост
# 411
А огледално стъкло или фолио?
Но само за денем ще върши работа. Като се запали лампа магията изчезва 😆

Това имах предвид и аз Mr. Green

Външна щора?
Ще пуска светлина, при определено положение, но няма да може да се гледа. Някаква много ситна ажурна решетка донякъде може би, ама кой ще я направи?
Виж целия пост
# 412
Освен щори някакви или някаква растителност отвън, ама пък зимата.....Този прозорец май се обезсмисля щом има съседи...
А този прозорец няма ли как да е от някаво матирано стъкло?
Виж целия пост
# 413
Външна ролетна...нищо не пропуска. Пуска като се къпят и вдига като си мие зъбите...и гледа..
Виж целия пост
# 414
MaryLand,  нашият прозорец на банята е с руло щора от плат от този модел: https://www.kamax.bg/products/rulo-shtori-i-den-nosht-shtori/rulo-shtori-elegans. Избрах текстил, който пропуска дневна светлина, но е достатъчно плътен, за да не те виждат от вън, дори и на запалена лампа.
Виж целия пост
# 415
Благодаря за предложенията, момичета Simple Smile
Външна щора според мен няма как да се монтира при нас, отваряемата част на прозореца е много малка, може би 1/4 от целия прозорец и ще е трудно или дори невъзможно да се сложи нещо от външната страна.
Мислех си за алуминиеви щори, но сякаш са демоде.
А тези руло щори подходящи ли са за баня? Няма ли опасност да хванат мухъл?
Виж целия пост
# 416
Моята руло щора е монтирана преди около 9 години и нищо и няма. Банята е голяма и щората не се мокри директно с вода. След къпане я вдигам, за да изсъхне влагата по прозореца.
Ако погледнеш в линка, който ти изпратих  - на всеки декор е описано дали става за мокри помещения.
Виж целия пост
# 417
В САЩ е разпространено използването в баните на комбинирано отопление, осветление и вентилация в едно. Иска ми се да си монтирам и аз такова, но не съм виждала да се продава такова в България и се чудя дали ще е възможно. Става въпрос за нещо подобно, pri koeto oтоплението е с лампа с инфрачервена светлина.
Скрит текст:

Подобни комбинирани уреди се предлагат в китайските сайтове, но и тях не съм виждала да се предлагат на нашия пазар.
Бихте ли споделили опита си с подобни уреди в България?
Виж целия пост
# 418
В банята ще съм с два  двойни прозореца. Поръчах бели ламелни щори, колкото и да не ги обичам, друго не измислих. Не исках матирани стъкла, напомнят ми за обществени тоалетни.
Виж целия пост
# 419
Здравейте, кое е по добрия вариант за вратата на банята която ще е алуминиева. Да е с каса и первази които лягат на плочките или да се обърне с плочки. Спомням си че някъде назад в темите беше коментирано, но не мога да намеря нищо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия