Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алтернативни продукти за дамска хигиена 8

  • 5 050
  • 188
# 165
Меуните са доста трудни за отваряне, особено по-големите размери. Като че ли са още по-меки.
Наистина пробвайте друга марка. Трябва да се пробва.
Ruby cup няма грешка с отварянето, аз едва я удържам да не се разтвори докато я поставям, но пък ми натиска пикочния мехур и не мога да я търпя.
Виж целия пост
# 166
И от мен +1 глас за Rubycup (след Мелуна). Много съм доволна. Simple Smile
Виж целия пост
# 167
Ruby cup няма грешка с отварянето, аз едва я удържам да не се разтвори докато я поставям, но пък ми натиска пикочния мехур и не мога да я търпя.
Когато вадих мелуната винаги беше леко сплесната. Рубикъп винаги си излиза перфектно кръгла, явно е по твърда. В началото с мелуната имах повече болки, но с руби нямам проблем и неудобство.
Виж целия пост
# 168
Май не съм ви питала.
Понеже чета как вадите чашките сплеснати, кръгли и т.н. - ама вие не ги ли свивате преди вадене? Аз сплесквам чашката на С, защото в пълен диаметър е голяма.
Виж целия пост
# 169
И аз вадя чашката, след като я прегъна.
Виж целия пост
# 170
Предполагам, че всички леко я сплескват, за да я извадят, но при Мелуна после като я пуснеш тя остава леко деформирана. Докато при мен Lunette си остава идеално кръгла Simple Smile
Виж целия пост
# 171
Да, леко я стискам отдолу да развали вакума и да се извади, но след това като я плакна си личи, че мелуната е овал, а руби си е кръгла.
Виж целия пост
# 172
Мелуна е направена от ТРЕ (вид пластмаса, безопасна за тялото), това е характеристика на материала, с времето се сплесква. Почти всички други чашки са от медицински силикон, при тях няма деформация и винаги възвръщат форма.
По принцип не е дефект, а просто особеност, но така и не пробвах Мелуна, на мен чисто като допир не ми допада материалът и си мисля, че няма да са ми особено удобни. 
Виж целия пост
# 173
Благодаря ви за отговорите, момичета. Много сте отзивчиви ! Определно ще разгледам и ще си купя друга чашка, няма да е Мелуна.
Днес следобед пък нямах протичания. Но не е приятно един път да се получи , друг път да не се получи поставянето. Затова ще видя с друга марка и размер как ще бъде, и пак ще дам отзиви.
Виж целия пост
# 174
Здравейте момичета. Записвам се с този коментар за темата. От много време съм любопитна към тези чашки, но едва сега реших да си купя. Четох, рових, включително тази тема, малко от предните и в крайна сметка реших, че искам да пробвам с Lunette. В официалния им сайт намерих представителя за България и поръчах една малка. Беше последната им налична между другото. Не видях обаче да има торбичка към нея. Греша ли или трябва да се купи отделно?
Виж целия пост
# 175
Не съм виждала да се изписва изрично, че има и торбичка, но и двете ми чашки имаха такава.
Виж целия пост
# 176
При мен в комплекта имаше торбичка. Аз си я поръчах от чужбина. Би трябвало да има в задната част на кутията.
Виж целия пост
# 177
Има торбичка, заедно с чашката в кутийката. Simple Smile
Виж целия пост
# 178
Благодаря ви, супер сте! За малко да се засиля да купувам от друго място, защото нямаше в сайта, от където е чашката. Както написах, беше и последната, синя. А толкова харесах жълтата! Предвид предназначението едва ли има значение цвета, но обичам да ми е цветно. Simple Smile Както и да е, ако се спогодим ще си взема поне още една.
Виж целия пост
# 179
Здравейте, момичета, искам все пак да попитам дали има някоя, която е ползвала превръзки те за многократна употреба? Аз мисля, че чашката не е моят начин и затова искам да пробвам превръзки. Искам да знам дали можете да ми препоръчате марка? Видях в ДМ, че се продават - някоя ползвала ли ги е?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия