Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 20

  • 92 886
  • 736
# 510
Брускети с разядка с патладжан. От две седмици само такова ям Grinning
Виж целия пост
# 511
Брускети с разядка с патладжан. От две седмици само такова ям Grinning


Здравей! Може ли рецепта за разядката с патладжан?
Виж целия пост
# 512
Да, разбира се!
Скрит текст:

Виж целия пост
# 513
Ризото с шафран и печено пилешко филе
Виж целия пост
# 514
Мусака в старата тава, ама там най- вкусна става.И пилешко месо суших, ама се изяде преди снимка.Всичко по желание на домашните.













Скрит текст:
Виж целия пост
# 515

една бездънна камба  Laughing


за първокласничката на баба - домашни меденки, за всяко детенце  Hug
Виж целия пост
# 516
В къщи може само на такива сандвичи да се живее:

и  салатка Simple Smile
Виж целия пост
# 517
Може ли рецептата за разядката с тиквички и извара!
Тиквичката се нарязва на кубчета,подправя се със сол и олио/зехтин.Пече се докато стане готова.Аз пъхнах тавичкита да се пече с други неща.
Изпечена и изстинала тиквичка се пасира с извара(използвах почти цяла кутийкаот 250гр. от Лидъл),копър и зехтин.Може да се сложи и чесън ако обичате.
Добър апетит.
Виж целия пост
# 518



Скрит текст:
Виж целия пост
# 519
Тайна, бързо си признавай какви са тия късчета, че не мога да го измъдря за довечера! Hug И аз бих карала на сандвичите и салатката на milmich Heart Eyes, ама мЪжовете не могат! Mr. Green
Виж целия пост
# 520
Тайна, бързо си признавай какви са тия късчета, че не мога да го измъдря за довечера! Hug И аз бих карала на сандвичите и салатката на milmich Heart Eyes, ама мЪжовете не могат! Mr. Green
Пилешки ленти от бяло месо, мариновани със сол,олио,лимонов сок,яйце, лъжичка нишесте,лъжичка горчица, черен пипер, оваляни в брашно и изпържени..
Виж целия пост
# 521

Пил.късчета на тиган

"Кавардисан" лук

Пил.филета с майонеза
Виж целия пост
# 522

една бездънна камба 
Може ли да кажете какво има в камбата?
Виж целия пост
# 523
Карамелен пай с круши (при мен и една нектарина). Страхотен сладкиш. Ние го нападнахме още топъл, но изстинал е по-вкусен (и по-"стегнат" стои), а с топка сладолед ще е разкош.


Ето го и изстинал, плодовете вече не падат, карамелът е стегнал и парчето е "представително".


Скрит текст:
Виж целия пост
# 524
Моля за рецептата на пая. Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия