Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астропрогноза от Новолуние до Пълнолуние и обратно

  • 1 443
  • 17
# 15
Точно по време на това Новолуние Сатурн ,повелителят на кармата, е в съвпад с Южния лунен възел и утре ще започне да се разминава с него.Затова желанията,написани във връзка с Новолунието във Везни ще имат съдбовен характер и вероятно ще се отразят на миналото ни,т.е имаме шанс да поправим грешките си и след това да тръгнем напред.
Виж целия пост
# 16
Титания, попаднах на материал ( забравих кой сайт, за да сложа линка), в който в общи линии 1стр А4 пишеше само колко ужасни неща ни очакват от пълнолунието натам даже и в месеците напред. Наистина ли толкова зле е положението, аз все пак се бях настроила положително- мислех , да преживееш минали ситуации може да значи и с друг резултат и т н. И твоето мнение ли е така категорично и негативно?
Виж целия пост
# 17
Наистина картата на това Пълнолуние е наситена с много и най-различни по своя характер аспекти: Плутон прави негативен аспект квадрат към двете светила  / Слънце и Луна/,Юпитер обаче прави позитивни аспекти към тях. Затова считам,че влиянието на това Пълнолуние няма да е еднозначно,но пък чак толкова зловещо...Все пак положителните аспекти между планетите са повече от отрицателните.Дори Нептун,Меркурий,Северния лунен възел и Сатурн в съвпад с Южния лунен възел правят изключително позитивна конфигурация в картата на това явление.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия