Какво повече НЯМА да купя - 16

  • 88 283
  • 735
# 225
аз си правя миксове от сушени зеленчуци и подправки, заместват всякакви 'бульончета'
И на пазара продават такива без грам сол и най-вече без натриев глутамат.
Виж целия пост
# 226
просто аз съм от маниаците с хиляда бурканчета вкъщи и предпочитам сама да си 'сглобя' комбинацията Simple Smile това ми е едната приятна част от готвенето
Виж целия пост
# 227
Трябва да се поинтересувам как се правят тея миксове. Смилате ги и в бурканчета в хладилника ли ги държите, сухи подправки ли смесвате?
Виж целия пост
# 228
аз моите си ги държа в малки бурканчета - сухите. Като готвя си отсипвам по избор и ги мятам в казана Simple Smile в камерата си държа винаги накълцани копър,магданоз, джоджен. В хладилника държа едно бурканче с готови накълцани чушлета и чесън /основният компонент вкъщи /
Виж целия пост
# 229
Бульончетата Маги и Кнор сякаш не са същите като преди. Преди бяха с по-наситен и по-истинки вкус.
Мисля, че не бъркаш - същото установих и от две години ги зарязах.
Преди само една трета от кубчето придаваше приятен вкус, а сега и цялото едва се усеща.
А би трябвало да се радвате - просто са намалили глутамата (не смея да се надявам, че са го махнали). 😉
Виж целия пост
# 230
В офиса ни всички цветя са от Кауфланд и Лидл. Огромни са вече, нито едно погубено нямаме. Източно изложение, поливане веднъж седмично, това е, нито торим, нито полагаме някакви грижи специални
Виж целия пост
# 231
В офиса ни всички цветя са от Кауфланд и Лидл. Огромни са вече, нито едно погубено нямаме. Източно изложение, поливане веднъж седмично, това е, нито торим, нито полагаме някакви грижи специални
Не съм имала този късмет, а от Хоум макс( баумакс) имате ли?
Виж целия пост
# 232
Не, нямаме такъв в града ни, дори все на промоция като са били сме ги купували. Според мен почвата има значение и преполиването. Също и засяването в голяма саксия, спират да растат, трябва постепенно да се увеличава саксията, през година- две
Виж целия пост
# 233
Салатен боб Крина - 5 часа ПОД НАЛЯГАНЕ!!! Още хрупа....
Виж целия пост
# 234
Салатен боб Крина - 5 часа ПОД НАЛЯГАНЕ!!! Още хрупа....
+100 за този дърт боб. Няма сваряване!
Виж целия пост
# 235
Салатен боб Крина - 5 часа ПОД НАЛЯГАНЕ!!! Още хрупа....
+100 за този дърт боб. Няма сваряване!
И аз бях писала тук (мисля) за Крина. Нямаше сваряване. Камъни да бях варила, сигурно щях да имам по-голям успех.
Виж целия пост
# 236
Говежда луканка на /безизвестните за мен/ "Харман" с.Трем...странна консистенция,пълна с жили,които оставят между зъбите Grin ...а цената...37,99лв/кг Rage
Виж целия пост
# 237
Млекарница Вършец ме загубиха като клиент.
Става дума за магазина им в "Люлин"9 до Т-маркет. Исках да купя 1 пакет Гюбек /кашкавал с подправки/, при което продавачката преди да ми го маркира го погледна, след което погледна и друг пакет с този продукт, но нищо не каза. След като платих се замислих защо продавачката се загледа толкова в този артикул и реших да видя дали случайно нещо не я е притеснило. Оказа се, че продукта е с изтекъл срок на годност от преди 2 дни. Казах на продавачката, че продукта е с изтекъл срок на годност, при което тя без да се замисли и БЕЗ да се ИЗВИНИ ми върна парите с досада и реплика: "Е то за два дни нищо му няма!". На витрината от този Гюбек имаше поне още 7 пакета, което някой който не следи сроковете на годност вероятно ще си купи. Жалко!
Виж целия пост
# 238
Ще подмени етикета и ще го пробутат на друг Angry

Каква е цената на тоз кашкавал?
Последно го бях взимала около 12-13лв/кг от Наслада на Хр.Ботев.В магазин в квартала е 17лв/кг,но няма нищо общо вкусово и визуално...
Виж целия пост
# 239
Ако не ме лъже паметта около 16-17 лв.
От друга млекарница съм купувала и беше много вкусно и за това реших да опитам и на Вършец, но нямах този късмет.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия