Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лидл 131 - Септемврийско плюшена

  • 70 359
  • 1 235
# 315
Аз никога не съм си купувала спортни или каквито и да било обувки и маратонки, които да са различен номер от моя. Хич не е "задължително".
Виж целия пост
# 316
Оф, с годините като започнат да ви падат сводовете, ще започнете да купувате какво ли не 😸
Да дам и аз моят принос за спама по темата. На мен пръста който е съседен на палеца е по-дълъг от него, и всички обувки и маратонки които са ми точно, ме убиват на този пръст, и заради него понякога си купувам един номер по-големи маратонки.
Иначе за правило не зная, всеки да купува кой каквото му е удобно.
Виж целия пост
# 317
Сигурно със шублер мерят някои..да им е съвсем съвсем точен номера...Joy

Зайо байо снощи ядохме...добър си беше.

Утре с пет линии и шивашки метЪри.....отивам за детските обувки 😆😆
Виж целия пост
# 318
Тете,за какво ти е,вземаш един номер нагоре и си ти.Grinning

Нямам обувка независимо от типа различна от 39 номер.
Виж целия пост
# 319
Пробвах се аз зимата едни ботуши за децата да меря, ама дълбоки обувки трудно се мерят точно. А тогава даже си носех и шаблонче, изрязано по формата на крачето. Вземайте по два номера и връщайте излишния. По размерната им таблица вчера взех сабо за децата, на едното -точни, на дъщеря ми трябва да махам мъхестата подплата, иначе не стават.
Виж целия пост
# 320
Ми как за кво ми е...ще меря дължината на връзките. Ти не ги ли мериш?? Имам си правило бе....Joy
Виж целия пост
# 321
Няма как, когато съм без децата да меря директно по крачето, затова правих шаблон. Всеки намира удобен вариант за него за това. А тогава ги разграбваха още сутринта, до вечерта след градината сигурно вече нямаше нищо. Вчера и сабото беше малко бройки при нас.
Виж целия пост
# 322
Аз меря. Вземам стелка от обувка, която им става и пъхам вътре. Ако става купувам. Wink
Преди 7г носех 38-39. Сега твърдо 40. След 2 бременности ми пораснаха краката или са смалили калъпите обувките. Не знам, но е факт- бългаски, турски, маратонки. Поне 40 номер. Simple Smile
Виж целия пост
# 323
Поспаланчо, не са ти пораснали краката, ами са започнали да ти падат сводовете.
Аз преди носех 37, сега минах на 38-9🙀
И и сега както дойдоха на мода маратонките с огромни грайфери и подметки, като обуя една такава 39-ти номер и съм като Котарака в чизми. 🙅
Виж целия пост
# 324
Малко офтопик, но и при мен го имаше това спадане на сводовете след напълняване след бременност, и от 37 минах на 38-39 номер. Хубавото е, че след отслабването се възстановиха и отново съм си 37. Изчезнаха и вечните болки в ходилата и проблемите с неудобните обувки - всичко си нося без проблем вече. Въпреки това нещо не мога да си съставя мнение за обувките на Лидл, всякакво друго облекло сме купували от там, само обувки не смея. Нещо съм чела тук в темата за някакви некачествени и ми е създало задръжки. Ако похвалите обаче някой модел, ще се пробвам Simple Smile
Виж целия пост
# 325
Правило за туристическите обувки е да се купуват номер нагоре, за да не се подбиват пръстите при слизане по наклон надолу. Това го спазвам абсолютно винаги и нямам ядове. Други обувки купувам размер, който ми е удобен. Принципно съм 39 и такива купувам. Рядко 40 от някои модели, явно с годините сводът ми започва да пада.
Виж целия пост
# 326
Заключвайте шкафчетата или не оставяйте вещи вътре. Току-що в лидъл София Атанас Москов 18 ми откраднаха вещи от незаключено шкафче. Крадци има на всякъде.
Виж целия пост
# 327
Помоли ли да видят на камерите?
Виж целия пост
# 328
Помоли ли да видят на камерите?
Решава се по-катдинално като се намери мястото. Подхвърля се отрова и се освобождава проблема от нуждата да краде.
Виж целия пост
# 329
А защо не си заключвате шкафчетата , нали с тази цел са сложени, за ваше спокойствие?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия