Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Карти Таро тема 20

  • 10 172
  • 740
# 735
Момичета, тези карти май пак показват мен...? Питах си ги за моя човек, измамника. Simple Smile Дали ще ме потърси скоро:
Висшата жрица, Кралица на пентаклите, 10 пентакли
Скритото е: Дяволът
Пак ли показват моята емоционалност? Някой би ли ги тълкувал?
Виж целия пост
# 736
Здравейте, момичета.
Преди малко се опитвах да оправя холната маса, че бебка се търкаляше по пода и изпаднаха картите. Директно се изпързаляха от кутията по земята. Много отдавна не съм ги питала нищо, а и да питам нищо не разбирам. Така или иначе мислех да пиша из темата, та тази ситуация ми дойде много ок.
Изтеглих си три карти с въпрос Какво е отношението към мен сега на човека, който толкова много ме вълнува?
Изтеглих: 5 мечове, Слънцето, 7 жезли.

Понеже все пак реших да ви послушам и го отблокирах преди няколко дни, но не съм предприемала нищо, попитах Той знае ли изобщо, че съм го отблокирала?
Тук някак си се изсипаха много карти:
Първа двойка: 8 чаши, 9 мечове, после 8 пентакли и накрая пак двойка: 6 мечове и Луната.

Моля ви да ми разтълкувате, приех го като знак че картите ме карат да ги попитам, затова и сама теглих.
Благодаря ви.
Виж целия пост
# 737
Мелиса, моля те премести поста си в новата тема.


Заповядайте в новата 21 ва тема!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1149006.msg39463109#msg39463109
Виж целия пост
# 738
Скрит текст:
Скрит текст:
Но той вярва ли й? Нали не... но дори няма как да знае Sad а този човек с авторитет може ли да е самия той или друг?
Морела, а ти как усещаш нещата - той вярва ли ѝ?
Ами в работата е твърде делови настроен и е невъзможно да разбера. Реално веднъж уволниха един колега като през цялото време всички се държаха нормално и както обикновено. И той не е казал/показал.. с нещо.
Той е доста прикрит (астрологично има много силен 8-и дом). А аз съм много объркана във всичко.. Sad дори мисля, че не мога ясно да покажа, всичко онова което мисля и дори на което съм способна в работата, просто от някакви хаотични емоции, от страхове и желания, които не се сбъдват..

Совичка, не няма нищо, беше много мило Simple Smile Simple Smile просто ме е страх Sad
Морела, тичаш по тъча и по никакъв начин, не искаш да спреш и да погледнеш ситуацията директно.
Попитах дали ѝ вярва.
3 чаши, Крал жезли, Рицар жезли
Той иска да е в течение на всичко, което става около него. Т.е. надава ухо, за да е информиран и така е в ситуация на интрига. Но не, за вярване, не ѝ вярва.
Другото, което си мисля по 3 чаши и Рицар жезли - възможно е да са имали кратка авантюра, която той не е продължил. Въпреки нейната 10 годишната щастлива връзка.
Много жезли ти тегля, което показва, че ти не успяваш да покажеш какво искаш в тази ситуция, не можеш да се наложиш и това, което правиш е да се оттеглиш и да чакаш отстрани. Така нищо няма да постигнеш.
Но да ти каж а и друго. Не съжалявай за този мъж. Той тегли чергата към себе си. Не се интересува особено от желанията и нуждите на другия, важното е той да е добре. Той е свикнал да е Шефа, с него да се съобръзяват и него да слушат. Той е лидер.
Свикнал е да опитва от всичко в живота и да не се ограничава, още по-малко да позволи някой друг да го ограничава. Всяка жена ще бъде в сянката му, безгласна буква, ще съществува, за да го боготвори.
Едва ли искаш това за себе си.

Мерси, Силки, иначе не , със сигурност не мисля, че е възможно да са имали каквато и да е авантюра, абсолютно невъзможно.
С мен имаше флирт, който беше прекъснат.
Цитат
Много жезли ти тегля, което показва, че ти не успяваш да покажеш какво искаш в тази ситуция, не можеш да се наложиш и това, което правиш е да се оттеглиш и да чакаш отстрани. Така нищо няма да постигнеш.
Да, много съм объркана и предпочитам да чакам отстрани, защото и без това ако показвам нещо то се разбира често неправилно и знам ,че е моя вина, че не умея да се заявя правилно. Не знам как.

Другото няма да го коментирам. Може би точно от такъв мъж имам нужда. Всеки е различен. Щастието, уроците също за всеки са различни.
Значи теб са показали картите .... Важното е, че не ѝ се връзва на финтовете.
Виж целия пост
# 739
Силки, заповядай в новата тема!
Виж целия пост
# 740
Там съм Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия