Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Теглене на ипотечен кредит – какво трябва да знаете? Консултирайте се с експерт!

  • 9 090
  • 124

Анкета

Обмисляте ли закупуване на жилище?

Опции:

* Гласуването приключено: ср, 06 ное 2019, 16:15

# 15
Плановете ни за мечтания дом са следните - вземаме къща с голяяям двор с възможно повече забележки по нея, защото идеята ни е да променяме и да я направим така, както ние желаем.
На два етажа - първия етаж да е всекидневна с красива кухня, на втория етаж 3-4 спални по възможност с баня във всяка. Гараж поне за 2 автомобила. В двора много зеленина, барбекю кътче, малко красиво басейнче, водопади и езерца ( всичко това ще си го направи съпруга ми ).
Държим да е в някое селце около града, защото държим на чистия въздух и спокойствието.
Такива са ни плановете и се надяваме до 5-6 години да ги осъществим. Възможно е и дирекно да започнем строителство, а не да се купува готов имот, но това ще се реши в последствие.
Ако се наложи вземане на кредит бихме го обмислили много сериозно. Да се съобразим с лихвите, с месечната вноска, със срока на кредита .. с всичко.
Виж целия пост
# 16
Мечтаният дом за мен  е апартамент с морска гледка на по-висок етаж.
Интересува ме какви са лихвените проценти в момента. Има ли разлика дали строителството е тухла или панел.
Напоследък ходя често на огледи  и се сблъсквам с това, че даден апартамент ми се представя като "Ателие за живеене" каква е разликата и отпускате ли ипотечен кредит за такъв имот?
Виж целия пост
# 17
Аз вече закупих мечтания си дом.Имахме спестени пари и изтеглихме малък заем в размер на 4000лв,които не ни достигаха.Кредитът изтеглихме от Вашата банка и сме много доволни от условията.
Виж целия пост
# 18
Мечтаният дом - къщичка с двор в подножието на планина. С дървени мебели, с камък, с колкото е възможно повече естествени материали в интериора и екстериора. Да може човек да се отдели от изкуствениите и пластмасите. Надяваме се да стане с наши спестени пари, но поне засега сме малко далече от тоя етап. Възможно е и кредит да изтеглим, ако се намери нещо подходящо, а средствата не стигат. Естествено, че ще проучим условията и ще се ориентираме към тези, които ни удовлетворяват.
Виж целия пост
# 19
Мечтаният дом за мен е дом, в който се смеят деца, а нашият също е закупен частично с ипотечен кредит и отговаря на изискванията ни. Тогава (2015 г.) беше с пазарна цена 120 000 лв., но сега същия тип в същия комплекс е двойно и в тази връзка, от чисто любопитство, при настоящите условия какъв е максималния размер, който отпуска Вашата банка и какви са условията за такова финансиране, имайки предвид цените на имотите в момента?
Виж целия пост
# 20
Едноетажна къща с голям двор, май над 150 000 лв
Виж целия пост
# 21
Вила на брега на морето (ако може да е на Хаваите)
Виж целия пост
# 22
Ако искам съфинансиране за строеж на еднофамилна къща във вилна зона, как става оценката?
Виж целия пост
# 23
Имам нужда от основно жилище с две непреходни спални. За целта ще ми е необходим ипотечен кредит в размер на 60 000 Е.
Виж целия пост
# 24
Аз мечтая за малка  уютна къщичка в планината, далече от шумотевицата на големия град
Виж целия пост
# 25
Аз мечтая за малка едноетажна къща с градина, да е близо до града на 1-2 км. На спокойно място с красива гледка и беседка на двора. 🤩 За такава къща ще ми трябват доста средства
Виж целия пост
# 26
Мечтая си за къща извън града с градина,басейн,барбекю.Искам всеки да си има баня и тоалетна към спалнята.Също така да има помещение за библиотека и кабинет!
Еххх мечти,мечти...поне те са без пари!😄
Виж целия пост
# 27
Мечтания дом е къща, със стая за всеки член на семейството, за да може да имаме още едно детенце.
Бюджета сигурно е поне 100 хил евро.
Виж целия пост
# 28
Мечтаният дом е далеч от лудницата на града - в близост до гора и/или море, зеленина, планина и чист въздух. Това като местоположение, а като параметри на самия имот бих избрала еднофамилна къща. Задължително само на един етаж , с голям двор, който да позволява безгрижно детство на децата и спокойни старини на останалите членове на семейството.
Виж целия пост
# 29
Мечтаниятми дом има 2 варианта. Единият е малка спретната къщурка в покрайнините на града, а другият е мансарда с кокетни тераси в стара сграда в центъра. И в двата случая ще ми трябват около 250000лв.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия