Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 3

  • 21 790
  • 782
# 780
Ох имам да пиша една докладна, а само тук надничам и с глас се смея. Добре, че съм сама в стая.
Та да си дойдем на думата - зодия Стрелец, бъдещата свеки (т.е. моя милост) Овен, с татко Лъв. При нас е весело. Ако не го спазаря за някоя девойка ще го дам на Санака за брат на нейния Simple Smile
Виж целия пост
# 781
Мале, девойки, ето ви нова тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1147076.new#new
Пуснах я набързо, за да можете да се прехвърлите, аз ще я оформя сега.
Виж целия пост
# 782
...

Judy, вашето село е по-голямо от нашето, а ние си имаме електронен дневник и се попълва редовно. И не само в нашето училище. Във всички училища в града го въведоха миналата година и там също отбелязват всичко. Не ние съвсем лошо селото . Има някои костури, но те са май общите за образованието ни. И така като се замисля и от учителите съм много доволна, с две изключения. Като цяло се стараят хората, опитват се да им налеят акъл в главата.

То, за да е село, не е важно къде стига мерата, а какво е на хората в главата. Е па то нашето си е баш село. И на реално количество хора го докарваме вече такова.
Laughing
То не са костури /добро ти е станало тука, въпреки техническата или точно заради нея/, ами са баш балъци - плават без посока.
При нас от учителите общо да има да има 2-3 парчета, дето не стават. Другите не са лоши, ама в туй море-локва плува ли се? И да можеш и да не можеш - то блато.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия