Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хайде на театър - 6

  • 39 984
  • 730
# 720
Ще се повторя, но е важно. Постановката наистина е много добра, но като видиш бременна жена в напреднала бременност и да запалиш пред нея не една цигара е цинично. Просто да си знаят бременните. Остави в мен киселинност накрая баш. Кашлях и ми идеше да избягам. Не мога да забравя.
Не съм срещнала твоя предишен коментар. Какво се е получило не разбирам. Потрисам се от цигарен дим, но не помня и не допускам в тази камерна зала режисьорът да е вложил реално пушене на цигари.
Виж целия пост
# 721
Ааааа баш реално си беше. Коремът ми беше изложен на идеална видимост за актьорите. Запалиха накрая двамата, до последно мислех, че ще си го спестят. После мога да отбележа и имената на актьорите. Възраждане ми е любим театър, познавам го чудесно.
Редакция: Георги Златарев и Жана Рашева
Скрит текст:
Сега като видях снимката, се сетих, че бяха от онези кафявите хептен миризливи и задушливи, не знам дали не бяха и пурети...
Виж целия пост
# 722
Hе искам да прозвучи като заяждане или липса на емпатия, но предполагам е част от представлението, не са запалили цигара за удоволствие. И колкото и това действие да изглежда за някой от публиката безсмислено, самоцелно, режисьорът е вложил нещо в него. Hяма как да се правят промени всеки път, когато сред зрителите седят бременни или деца или други хора с непоносимост към дима. Kомплицирано е. Mоже и на самите артисти да им е станало неудобно от ситуацията, но какво могат да направят. Отделно, аз мисля, че не се вглеждат кой седи в публиката, биха загубили концентрация, дори и на нас да ни изглежда, че щом сме на първи ред, значи ни виждат. Hо и да не е било така, мисля, че подобни очаквания са нереални.
Виж целия пост
# 723
В "Чехов търси талант" зъболекаря смучеше настървено цигара. Много реалистично изглежаше, но си беше реквизит.
В края на пиесата си лежеше на пода без да подпали нещо.
другото не мога да коментирам.
Виж целия пост
# 724
Напоследък ми прави впечатление, „че в много постановки има като част от внушението или не знам какво палене на цигари. Не мисля, че драмата е голяма. Рядко стига чак до мен и ми е неприятно, но интересното е, че преди години не си спомням такова нещо. Явно пушенето на сцената е обратно пропорционално на пропагандадата с/у  цигарения дим. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Може би н театър "Възраждане усещането е по - неприятно, защото е по - малък.
р.р. Пушач /от време на време/ съм, но тези кафявите и аз не ги понясам с този тежък и сладникав аромат.
Виж целия пост
# 725
Пушенето на сцена като че ли напоследък стана доста "модно", и то не само палене по 1 цигара, а направо си е сериозно пушене. Не ми харесва, не го одобрявам. Режисьорско виждане си е, да, но сигурно има и други начини да се предаде дадено внушение.

И да попитам: някой с впечатления от "Терапевти" на Сатиричния театър?
Виж целия пост
# 726
"Терапевти" - ако имаш излишни пари и време. Някак похабено като сюжет, изкуствено като игра. Не става за ученици.
Обаче отскоро съм фен на Калин Сърменов (в "Телевизионна мрежа") и заради него бих го гледала пак.
Виж целия пост
# 727
Наскоро бях на "Контрабасът" -  също има сцена със запалена цигара. Залата е камерна и се усети цигарен мирис. Но пиесата е хубава, В. Ганев - прекрасен и това не ме притесни ни най-малко.
Виж целия пост
# 728
"Терапевти" - ако имаш излишни пари и време. Някак похабено като сюжет, изкуствено като игра. Не става за ученици.
Обаче отскоро съм фен на Калин Сърменов (в "Телевизионна мрежа") и заради него бих го гледала пак.
Благодаря! Ще го пропусна значи.
Виж целия пост
# 729
Като стана въпрос за Младежкия театър, да се отбележа с “Някои го предпочитат...”. Приятна комедия, тип мюзикъл. Не е нещо супер смешно, но за разтоварване става. Хубавите костюми, декори и музика допълваха интересния сюжет. Не усетих продължителността от 2,30ч + антракт. Нещо ми липсваше обаче, сякаш ентусиазъм и живинка в част от актьорите, знам ли... Винаги съм казвала, че Койна Русева изпълва сцената и тук също не спести от енергията си. Прекрасна е, много я харесвам.
Давам оценка за представлението 4 от 5*
Виж целия пост
# 730
Заповядайте в новата тема-----> https://www.bg-mamma.com/?topic=1177206.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия