Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Kara Sevda - Любовта побеждава тайните в Черна любов тема 10

  • 3 792
  • 110
# 45
Та дааам
да ви карам по домова книга Stuck Out Tongue Winking Eye

Коте,защо така се съмняваш в новия проект на Бу? Той заложи на сигурно, държавна поръчка. И там ще е красив, това си го може
Наде Kissing Heart не се съмнявам в проекта на Бу, джанъм. Съмнявам се в моите си намерения дали ще успея да го загледам.

Номе Kissing Heart

Първо - този Озан. Направо ми иде да хвана една по-здрава тояга и така да го подредя, че нямам думи. Егати разглезеното същество. И не само разглезено, ами егоистично и инфантилно. Как пък така всички на него ще му треперят, да не би мамин златен да вземе да изпадне в криза. Не го ли е срам!!!!! Сестра му се жертва заради неговата глупост, а той ще я обвинява, че иска да иде в полицията и да си признае всичко. Ами така де, защо той да страда като може сестра му да отнася всичко, а той да се прави на съпруг в детската стая. Пфууууу ..... не го издържам.

Първо да ти кажа по повад новия сериал на Бу, още не е започнал да се излъчва, така че няма как да го има при рускините.

Сега....по повод Озан. Той си е глезльо защото и родителите и сестра му цял живот са се жертвали за него. Така са го научили, да му треперят, да не се разстройва. За Вилдан и Ондер е логично защо му треперят. Дете им е. Но за Нихан си мисля, че изпитва вина поради състоянието на брат си. Все  пак са близнаци и това заболяване е можело да бъде нейно. Аз поне така си обяснявам нещата за мен.

Кемал ...... не ми хареса, че предаде брат си. Да, брат му си призна, да, брат му е виновен, да, брат му трябва да си понесе отговорността и наказанието. Обаче - това е БРАТ МУ!!!!! И какво постигна с това, че го предаде? Нищо. Само го отдалечи от себе си и даде още един шанс на Емир да използва Тарък за подлите си цели.

Кемал! Питаш се защо Кемал предаде брат си и какво спечели от това. Кемал е прекалено честен и добросъвестен. СЗа него виновните се предават на правосъдието без значение дали са му рода или не. Така е възпитаван. Какво спечели ли? Ами може би надежда, че Тарък ще осъзнае грешката си и ще си вземе поука на чия страна да бъде! Казваш, че си потресена за това, че Кемо предаде собствения си брат. Аз не съм! Тарък замисли ли се, когато започна да работи с Емир и после да изпълнява гнусните му и подли поръчки - Не! Даже като се замисля по-обстойно май имам някакъв спомен, че Тарък осъзна, че започвайки да работи с Емир знае, че застава срещу Кемал. Та той много добре знаеше, че са партньори. Но и много добре знаеше, че Кемал ще води войната с Коздоулу но по честен начин! Тарък ревнуваше от брат си и затова с кеф прие работата от Емир. Глупакът си мислеше, че много скоро ще му се издигни в очите на шефа си и ще лежи под пари - ама аптал беше, аптал си остана! Stuck Out Tongue Winking Eye Мозъка му за всичките години не беше регистрирал факта, че Кемал успя благодарение на собствените си усилия и упоритата работа в мината в Зонгулдак! А бат` Търо си кюташе кротко в бръснарницата с татю си и хич не си напъваше за нищо! Но в момента в който Кемо се завърна като "Черния" принц с положение с пари собствена кола и личен шофьор на разположение батю му Търо реши, че и той ще се издига в йерархията! Стига за него, че взех се напрягам! Joy

Ииииииии това, което направо ме изуми ...... Азу е всъщност дете на дъртия Кожджуоглу ..... леле ...... направо не можах да повярвам. Много добър сценарии, много. Браво на създателите на филма.

Уцелиха те право в емоциите с това разкритие, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye Разбрала си вече, че Емко няма брат а сестра, не помня обаче в кой епизод рабра коя е всъщност!

И всеки път си задавам въпроса защо Нихан не направи крачката да зареже всички и всичко и да отиде при Кемал? Защо го носи на ръце този Озан? Айде стига бе. Голям мъж е, да вземе да се научи как да се оправя в живота. А тя все му трепери, все се грижи за него, страда точно заради него. Да го зареже и да отиде в полицията.
Отговора е много прост - филм да става! Joy Шегувам се разбира се, надявам се да носиш на майтап!
Не всичко в живота е толкова просто, колкото изглежда от страни. Нихан от една страна си налягаше парцалките заради благото и доброто на Озан, защото знае, че Емир ще направи и невъзможното да тикне брат й зад решетките. Също така знаеше и че той няма да издържи и ще приключи със себе си. Както и стана, но ти предстои да разбереш как и защо. От друга страна на Нихан й липсваше смелостта да го направи не толкова заради себе си и семейството си, колкото че го нямаше Кемал! Той й вдъхна силата и куража да му разкаже и заедно да се опълчат на Емир!

Спирам вече, че не само постлах килима ами и есенно го изпрах вече
Коте, за пореден път ме възхищават твоите анализи. Отдавна четох един твой разбор на Севдата, уникално четиво. Адмирации:stuck_out_tongue_winking_eye:
Виж целия пост
# 46


Виж целия пост
# 47


Виж целия пост
# 48
Бурак Озчивит в Кан
Той лично ще представи новия сериал за Осман Гази в Mipcom ✨Виж целия пост
# 49
Бурак наистина почна да залита към нещо, което не е добро за жалост. Мисля ,че страда от звездомания. Rolling Eyes
Не се оказа толкова силен, колкото го мислех. Хлъзна се по наклонената плоскост.
Виж целия пост
# 50
Бурак Озчивит в Кан

Виж целия пост
# 51


Бурак наистина почна да залита към нещо, което не е добро за жалост. Мисля ,че страда от звездомания. Rolling Eyes
Не се оказа толкова силен, колкото го мислех. Хлъзна се по наклонената плоскост.

Боби Kissing Heart ми не напразно е НАРЦИС Буболин
Виж целия пост
# 52
Grinning Коте, таях надежди, че не е .... Видях, че има уклон в тая посока и чаках да видя ще се справи ли с това, ама не би.

Ама не ми пречи да го гледам де : )))

С една от сценаристките на Вятърничав/Hercai
Виж целия пост
# 53


Виж целия пост
# 54
Grinning Коте, таях надежди, че не е .... Видях, че има уклон в тая посока и чаках да видя ще се справи ли с това, ама не би.

Ама не ми пречи да го гледам де : )))

С една от сценаристките на Вятърничав/Hercai

Боби,
що бе? Какво те кара да мислиш така- нацупените устни ли Bowtie
Ей, новите Севдички , къде изчезнахте?? Или толкова се потопихте в Севдата, че не можете да подадете глава. Я сравнете сега блясъка на Кемал с този тук Отоман със ясно изразени мустаци. Тюх, ама хич не ми допада тая визия на Буболин. Връщам се и аз към Севдата - отново ми омекнаха краката:sparkling_heart:

Виж целия пост
# 55
Наде, не само нацупените устни : ) Твърде много позьорство. Излъчва като , че ли досада от това ,че трябва да общува с "незвезди" - един вид - аз съм  голяма работа , вие сте смешни. Надут, високомерен, и надменен в поведението си. 
Виж целия пост
# 56


Виж целия пост
# 57
Мълча си, защото Нихан страшно ме дразни. И тя не знае какво иска. Много и харесва да играе ролята на жертва. Кемал хубаво и каза, че сама е избрала да бъде жертва.
Виж целия пост
# 58
Да пусна и тук гифчето, че много ме кефи Heart EyesЗдравейте, момичета Hug

Цвети, благодаря, че поддържаш темата красива Flowers Rose
Виж целия пост
# 59
Здравейте, момичетаблагодаря ви за информацията, снимките и чудесните колажи на Цвети, както и подробните писани неща на всички останали за новия филм на Бурак, за посещението му в Кан и всички мнения.
Очаквам с нетърпение още коментари от времето на излъчването на "Черна любов", дайте още хубави спомени ,мнения.
Благодаря ви за всичко!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия