Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Папагал Корела

  • 196
  • 5
Здравейте! Папагала ми преди малко падна в клетката не знам равновесие ли изгуби,при падането едното му крило перата му паднаха имаше малко кръв,като го видях нямаше дългите пера и не може да пази равновесие и само залита когато се качи затова махнах катерушките или как се казват да не се катери,та въпроса ми е перата ще пораснат ли пак,или какво ще стане с него на около 5-6 години е не съм много сигурен.
Виж целия пост
# 1
Аз бих търсила начин да го види лекар. Птиците са крехки създания, вероятно ще платя екстра, за да дойдат на място вкъщи и да не преживява стреса от обикаляне по улици и кабинети. Някои птици не го преживяват.
Виж целия пост
# 2
Нашият папагал е на около 16-17 г. Един път го бяхме оставили за една ваканция във ветеринарна аптека, където нещо го бе нападнало и дълго след това не можеше да лети. Възстанови се самостоятелно. Но пък ако може да го заведете на ветеринар е добре. Иначе са много жилави животинки Simple Smile или поне нашия. (за протокола след това винаги го вземаме навсякъде с нас :д)
Виж целия пост
# 3
Благодаря ви много,за сега се държи нормално няма промяна,само няма тия крайните дългите пера на едното крило
Виж целия пост
# 4
https://www.facebook.com/groups/211388522546896/
Вижте тази група, админът е доктор.
Виж целия пост
# 5
Пак съм аз преди малко папагала почна да получава нещо като тикове на ляво и почна да обикаля моргите кръг нещо все едно залита какво може да е като преди минути нищо му нямаше а е и късно за лекар сега
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия