Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

  • 17 122
  • 978
# 15
iRobot 5 съм сигурна, че ще улесни ежедневието ми и ще имам повече свободно време за себе си и за близките ми. Бих искала да я имам!! Ползвам друг модел на фирмата от 6 години и вече е време да я подновя!!!
Виж целия пост
# 16
Разбира се, че искам такъв помощник. Ще ми помага доста в почистването и ще ми осигури повече свободно време.
Виж целия пост
# 17
Да, искам да имам такъв робот. Това е мечта за мен - да се прибера с детето след дългия работен ден и да не трябва да пускам прахосмукачка. Толкова ми е дотегнало вече....
Виж целия пост
# 18
Аз съм от горепосочените имащи Румба, моята е модел 980. Купихме я преди една година.

♥ HAPPY ♥ , специално за теб: ние сме също с домашен любимец, котка, Роби (така сме го кръстили) се справя отлично с "рандемана" косми. Аз съм с дълга руса коса, та и аз продуцирам, и с моите се справя.

Да си призная честно, много - ама много - години събирах ентусиазъм да си я купя, още повече, че сме в къща на три нива и още толкова полунива. Много четох тук в темата за прахосмукачките-роботи... избрах си модела, от който никой не се беше оплакал.

Румбата ни прави карта на 10 помещения, та нашата работа се свежда само да я качваме нагоре-надолу по етажите. Сега събирам ентусиазъм за Браава Simple Smile.

Виж целия пост
# 19
Бих искала да имам iRobot вкъщи. Със сигурност ще улесни ежедневието ми и ще помогне за поддържане на чистотата в дом с три деца, които не винаги успяват да се хранят чисто и само на масата.
Виж целия пост
# 20
Чудесна придобивка за всеки дом и за мен би било удоволствие да я притежавам, така ще отделям още повече внимание на семейство си.
Виж целия пост
# 21
Искам разбира се! Много ми е нужен помощник у дома, тъй като имам две малки момчета на 6 и на 1 години. По пода винаги има трохи, дори и да съм изчистила преди 15мин.,а това ми е кошмарно за гледане. На мен пък постоянно ми пада косата и комбинацията от косми и трохи ми действа побъркващо.
Виж целия пост
# 22
Разбира се, ще е от голяма помощ в чистенето. Отдавна искам да имам такъв помощник Simple Smile
Виж целия пост
# 23
Разбира се,ще ми бъде от огромна полза.С малко дете,2 кучета,котка и зайче чистенето е ежедневно и доста.
Виж целия пост
# 24
Със сигурност робота прахосмукачка улеснява почистването, тъй като може да работи самостоятелно дори по няколко пъти на ден. В забързаното ежедневие това спестява много време за други занимания.
Виж целия пост
# 25
Разбира се, че искам да имам и ще улесни ежедневието ми. Надявам се да си купя скоро.
Виж целия пост
# 26
У нас се чисти всеки ден, така че един такъв робот би бил от огромна помощ и би улеснил неимоверно много ежедневието ни.
Виж целия пост
# 27
Бих искала да имаме робот у дома най - вече заради кучето.
През периодите на смяна на козинката е страшно. Пускам прахосмукачка по 2 пъти на ден пред тези периоди и едно роботче много би ме улеснило.
Виж целия пост
# 28
Смятам, че ще ме улесни. Имаме котки и се налага често да минавам с прахосмукачка.
Виж целия пост
# 29
Разбира се, че бих желала такъв помощник. Всеки уред, който улеснява животът ни е добре дошъл вкъщи.
От известно време ги заглеждам, но не съм сигурна дали ще се справи вкъщи с космите, които ръсят две тийнейджърки и моя милост Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия