Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

iRobot – за повече свободно време, без досадни домакински задължения

  • 16 923
  • 978
# 945
Да, имам нужда от iRobot, тъй като е страхотно улеснение за всички домакини.

Успявам да си разпределя задачите чрез добра организация на времето, като по-основното почистване е за уикенда, но и през седмицата домът се поддържа. Винаги това време е за сметка на нещо друго, за съжаление. Нямам специални трикове, водя си бележки за някои неща.
Виж целия пост
# 946
Научете какво е vSlam технологията и как "виждат" роботите на iRobot с нея

Виж целия пост
# 947
Как успявате да разпределите времето си при всички задължения? Имате ли
свои трикове?

Нямам свои трикове. Опитвам се да съчетавам задълженията за максимално бързото и ефективно им изпълнение.
Виж целия пост
# 948
Понякога не успявам. Приоритет след работа са ми готвене и пране. Почистване - през почивните дни.
Виж целия пост
# 949
Да, много бих искала тази вълшебна помощница вкъщи. Мисля, че би било чудесно. Мое трикче за чист дом е доброто разпределение на времето- сутрин ставам рано по принцип и преди работа си "помагам" с нещичко в домакинската работа, за да ми е по-лесен денят след работа.
Виж целия пост
# 950
Трикове нямам. Каквото мога да свърша от предния ден го върша за да си помогна. Също така събота/неделя половинката ми също е включен в домакинските задължения и доста ми помага. Старая се след като върша нещо веднага да почистя след себе си, напр. след като съм сготвила веднага мия съдове за да не се трупат; малката като се наиграе с играчите веднага ги прибирам за да не е разхвърляно и т.н.
Виж целия пост
# 951
Оставям чистенето за неделя, когато успявам да хвана и мъжът ми да помогне "за да стане по-бързо и да излезем на разходка".
Виж целия пост
# 952
1. Бихте ли искали да имате iRobot у дома и смятате ли, че ще улесни ежедневието ви?
Да, бих искала да имам такова чудо. Heart Eyes Smile

2. Как успявате да разпределите времето си при всички задължения? Имате ли свои трикове?
Чистя, което е по-спешно и е пред очите ми. Simple Smile Също чистя редовно, за да не ми се натрупва много за чистене. Nature Sparkles
Виж целия пост
# 953
Нямам трикове.  Чистя когато, каквото и колкото успея. Мразя чистенето, но все пак гледам да не живеем в кочина.  Имам малко дете и котка, които се грижат почти през цялото време да има нещо за почистване, така че няма шанс да се скатая от домакински задачи.
Виж целия пост
# 954
Основно чистя в събота и неделя. Половинката ми също е включен в домакинските задължения и доста ми помага, уча дъщеря ми също да помага, да прибира играчки, да подрежда и т. Н.
Виж целия пост
# 955
Бих искала да я имам,ще ми спести от времето за почистване на дома.Трика е, ако имам IRobot!
Виж целия пост
# 956
Определено имам нужда от приятел като iRobot! Имам бебе на близо 8 месеца и ми се налага да чистя всеки ден или през ден. Времето, изразходвано за тази дейност, е безвъзвратно изгубено.

За да се справя с всички домакински задължения, се старая да организирам времето си така, че да върша по няколко неща едновременно.
Виж целия пост
# 957
Да, мечтая за такъв от 2 години. Сега чакаме и бебче ии го искам още повече. Успявам да се справя с домакинските задължения, но за сметка на изгубеното време през което е можело да почивам. Стараем се да поддържаме след себе си, но все има нещо по пода...
Виж целия пост
# 958
Да, искам робот и вероятно скоро ще имам такъв.
Не знам до колко той отменя сериозното почистване на подове и дали няма да се налага допълнително да минавам и аз.
Въпреки това факта, че ежедневно ще е почистено ме навежда към мисълта за покупка.

Времето го разпределят приоритетите ми.
Чистя, когато имам време, понякога ежедневно, понякога през ден-два.
Основният ми “трик” е да включа всички в това занимание, което го измества след работно време или в почивните дни Simple Smile
Виж целия пост
# 959
Чистя само, когато няма никой вкъщи, така свършвам с работата много по-бързо, а и свършвам повечко неща, когато съм сама.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия