Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

  • 22 564
  • 754
# 750
Леле, тази вечер 😮
Стискам палци всичко да мине мн леко, бързо и неусетно !!!!!
Извинявай ако си писала,но нямам спомен...Къде ще раждаш?
Най-важното е да си спокойна и позитивна.
Успех и ще очакваме добрите новини 🤗
ПС възможно е да има връзка, тъй като майка ми е преносила брат ми с 4 дни, а аз съм се родила 2-3 дни преди термин.

Честито момиченце Лили 🤗
Жива, здрава и благословена да е малката Ивон 🌺🌸
Аз днес бях на тонове, на 70% скъсена шийка, 1 см разкритие ...термина ми е на 17.11, а според ехографа трябваше да съм родила вече.
Нямам никакви симптоми и оплаквания.....дано да тръгне само, че не искам да предизвикваме.
АГ каза до 17 вечерта ако не съм родила, че на 18 ще ме приемат в МД за предизвикване.
Стискайте палци да родя до тогава🙄

Стискам палци да си избере самичко деня.😊 Ти поне имаш 'челъм' да тръгне раждане, имаш и разкритие и скъсена шийка а ск още преди термин. Аз нямам никакво разкритие, шийката си ми е бетон 😂 нито е скъсена, нито е мека.. а утре ми е термина по цикъл иначе по ехограф преносвам, според АГ гледайки водите също преносвам за това тази вечер ме приемат... и на мен не ми се щеше да е предизвикано ама явно няма как.. майка ми и двете със сестра ми ни е родила със ситеми не знам дали има някаква връзка, но поне е имала разкритие със сестрами 2 см с мен 8см. И все пак раждането не е е тръгвало без системи и при двете а са я чакали бая 😀
Виж целия пост
# 751
Ще раждам в Селена в Пловдив. Щяхме да чакаме и тази седмица ама след прегледа се оказа, че няма как. Ще споделя утре как е минало ако съм родила до вечерта 😂.
Виж целия пост
# 752
Успех момичета,всичко да мине добре.
Чакаме да се похвалиш с добри новини,бъди спокойна,почини си и събери сили за утре.Стискам палци,най-важното е да си спокойна,да се чувстваш добре в болницата която си избрала,аз исках да те попитам с избор на екип ли си и това доктора,който си те следи през бременността ли е?

Трябва да си пуснем нова тема,ако някой има възможност ще е супер.
Виж целия пост
# 753
Не съм с избор на екип, иначе да доктора който си ме следи през цялата бременност е. Не знам как се избира екип, но аз като попълвах документите си ме питаха кой ми е лекаря и казаха че те ще му се обадят когато започна да раждам, но не се наложи с него се разбрахме за днес да ме приемат а утре той да започне процедурата. Иначе аз ходех в частния му кабинет да се следя не в самата болница.
Виж целия пост
# 754
https://www.bg-mamma.com/?topic=1155992.new#new   

Новата тема Simple Smile Вече след това минаваме на бебешката тема Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия