Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

По-малко време за пране, повече време за вас

  • 9 560
  • 533
# 120
Add wash ми допада на-много от опциите, а също и това, че времето за пране и сушене е само 59мин.
Предпочитам отделно пералня и сушилня.
Виж целия пост
# 121
По удобно е с комбиниран уред, иначе ме впечатли "докосването на един бутон функцията Bubble Soak помага за премахването на множество различни упорити петна. Дрехите се накисват напълно в активни балончета, така че цялата мръсотия и петна се освобождават и могат да бъдат премахнати много по-ефективно."
Виж целия пост
# 122
Всичко ми харесва. Предпочитам перална със сушилна защото нямам място за отделни уреди.
Виж целия пост
# 123
Asd Wash е определено нещо, което искам! Винаги, абсолютно винаги съм забравила нещо, което се подмята в коша до следващото пране на този вид (обикновено 2-3 дни).
Quick drive също е опция, която би била полезна - заради цикъла на сушене пускам пералня сутрин и след това две сушилни, за да може, времето да ми стигне, докато легнем Simple Smile

Имам място и затова предпочитам отделни пералня и сушилня.
Виж целия пост
# 124
Предпочитам пералнята и сушилнята да са заедно,тъй като нямам място . Хареса ми това ,че мога да да добавя дреха ,защото често забравям да сложа някой парцал за пране . Също така ми харесва ,че времето за пране е намалено,но не за сметка на качеството.Всичко ми харесва.
Виж целия пост
# 125
Функцията Bubble Soak много ме впечатли и мисля че би била полезна на всяка домакиня. Определено предпочитам некомбинирани уреди.
Виж целия пост
# 126
Всички тези нови технологии са много впечатляващи, много бих искала да ги изпробвам, както и комбинираната машина със сушилня.
Виж целия пост
# 127
За мен функцията add wash е много подходяща.
Предпочитам самостоятелна пералня.
Виж целия пост
# 128
Всички нововъведения са добри,  add wash наистина е супер.
 Имам място и за двете така че комбинирани или не са перфектен избор.
Виж целия пост
# 129
Предпочитам пералня със сушилня. Зимата прането съхне трудно и сушилнята е незаменима.
Виж целия пост
# 130
Впечатлена съм от съкратеното време за изпиране, както и от технологията VRT plus - изключително удобно като съм с бебе. Много бих искала да пробвам комбинирана пералня + сушилня. ☺️
Виж целия пост
# 131
Намаляване времето за пране до 50%, а консумацията на енергия – с 20%. Възможността да се добавят лесно забравени дрехи, след като цикълът на пране вече е започнал. Това ме впечатли и ще ми е от полза. Предпочитам отделни уреди- пералня и сушилня.
Виж целия пост
# 132
След 15 години постоянна употреба се разделих с първата ми пералня Indesit и си купих нова. Не каква да е, а Samsung и задължително трябваше да е с онова малко отворче Wink
Доволна съм за момента. Прозорчето -  да си призная съм го ползвала 1-2 пъти, но като цяло за момента нямам оплакванията от машината. Много вих искала да си взема и сушилня, но за момента не съм измислила къде мога да я сложа.
Виж целия пост
# 133
QuickDrive ще ми е в полза, защото програмата, която изпира сега качествено е почти 3 часа.
Много бих искала отделна сушилня, но липсата на място е проблем и при мен.
Виж целия пост
# 134
„Вратата Add Wash™ ви дава възможност да добавяш лесно и бързо забравени дрехи, след като цикълът на пране вече е започнал” - ето тази функция най-много ми допада!

Предпочитам комбиниран уред пералня със сушилня.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия