Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

NEXTDIRECT.COM - 14

  • 36 376
  • 567
# 540
Имам един глупав въпрос. Пълномощното го видях и принтирах, но ЕОРИ номера къде се пише?
Виж целия пост
# 541
Не го пишете, снимайте документа направо и го прикачвате с пълномощното.
Виж целия пост
# 542
Не го пишете, снимайте документа направо и го прикачвате с пълномощното.
Благодаря!
Виж целия пост
# 543
Здравейте, днес пуснах поръчка и чак след това открих тази тема и се зачетох, че е станало по-сложно с доставката.
Някой има ли представа как се анулира поръчка, вече са ми дръпнали парите.
Виж целия пост
# 544
Получих си германската поръчка най-сетне. Около месец и половина след като я направих. След като ми отговориха за забавянето си спазиха новия срок, но за мен остава загадка защо просто не пратиха един мейл да ме предупредят. 
Изненадаха ме размерите обаче. Пазарувам от некст от 12 години и досега май не ми се е случвало да има такова несъответствие, всичко е огромно, най-вече на ширина.
Виж целия пост
# 545
Много търговци, ако грешката е тяхна (доказана със снимка), не искат връщане на стоката. С next не ми се е налагало и не знам, но например iherb работят така. В противен случай трябва да поемат доставката по връщането, която често е почти равна на стойността на артикула.

Абсолютно го правят това и Некст. На мен ми изпратиха по погрешка един артикул вместо друг. Писах им и ми казаха да го задържа направо като извинение от тяхна страна.
Виж целия пост
# 546
За 2 път ми се случва да ми объркат нещо в поръчката и за 2 път ми връщат парите. (Първият път ми върнаха парите за 2 гащеризончета 35 лв и те все още са си в мен и последният път за боди 11 лв.) Бях поръчала едно боди 0-3 месеца, те са ми го изпратили 56см (up to 1 month), в тази връзка отново им писах по чата и те казаха, че ще ми върнат парите, пък ако съм искала да си дам продукта за “charity” и после да си поръчам правилния размер. И за двете поръчки съм им писала след като съм ги получила и след като съм видяла, че са с объркан размер или нещо друго от тяхна страна, не да не съм получила продукта и да им пиша, както вие сте написали.

От януари месец насам имам вече поне 5-6 поръчки от Некст и вече съм имала всякакви ситуации с тях и различни казуси, така че съм по-запозната от вас в случая. Simple Smile

По-добре ги препродайте, много по- малко занимавка ще е. Нямам представа как стои въпроса с връщането. Но на 2 пъти са ми обърквали размер от страна на Некст и като съм им писала по случаите, те са ми връщали парите по картата без да се налага и без да ме карат аз да им връщам продукта или те да ми изпращат нов размер, което ме навежда на мисълта, че е повече занимавка.

 
Здравейте, дали някой е връщал дрехи към nextdirect?
Мъж ми си хареса някои неща и от 3 поръчани на 2 не сме оцелили размера, ако може някой да ми даде насоки дали с DHL трябва да пусна пратката на обратно и колко излиза, или с БГ пощи Thinking
Общо взето всеки съвет ми е добре дошъл.
Връщането е с БГ пощи.ДЧЛ и другите куриери не приемат пратки,защото връщането е до пощенска кутия(освен,ако не се е променило нещо на последък).В сайта на пощите има калкулатор и може да си изчислите разходите спрямо кг.

Loving_Caliber учудена съм от това,което пишеш.Мисля,че не си ги разбрала правилно и това,че са били коректни да ти възстановят парите без да изчакат получаване на стоката обратно не означава,че ти я подаряват и не я искат!!!
Не мисля,че има търговец,който да иска да работи на загуба и да раздава подаръци заради объркан размер стават грешки,но твое задължение да им върнеш сгрешените поръчките.
Виж целия пост
# 547
Здравейте, наскоро поръчах от английския Next direct с доставка до България с DHL и реших да споделя своя опит. На пратката й отне 3-4 дни да пристигне дотук, след това получих имейл от DHL за предоставяне на ЕОРИ и пълномощно за митническо представителство. За щастие ЕОРИ номер имам Simple Smile. В имейла бяха написали, че за всяка допълнителна стока над 5-тата се дължи по 12лв допълнителна такса на DHL за освобождаване. Четох из мненията в темата, че комплектите от Некст ги броят за 1 брой и се успокоих, тъй като бях напоръчала доста неща. Поръчката ми се състоеше от общо 7 комплекта бебешки дрешки и от DHL не ми начислиха никаква допълнителна такса за митническо освобождаване. Не знам дали не е чист късмет и по-скоро при следващи пазарувания от сайта ще гледам да се придържам към бройката от 5. Иначе документите ги приеха още на същия ден след изпращането, а си получих нещата седмица по-късно.
Виж целия пост
# 548
Здравейте, момичета,
Искам да направя в един ден 2 поръчки  от некст, за да избегна допълнителните такси от ДЧЛ ( всяка една ще бъде с до 4 артикула).
Въпроса ми е към тези, които са го правили този номер вече, начисляват ли ДЧЛ допълнителната такса или си ги водят 2 отделни пратки независимо, че получателя и адреса е един и същ?
Благодаря
Виж целия пост
# 549
Малко късно ви отговарям, но ще го напиша за в бъдеще ако някой има такъв казус. Доколкото разбрах вече можело по 5 артикула, иначе аз ви съветвам да направите 2-те поръчки през 24 часа, защото иначе некст ще ви ги изпратят като една - обединяват ги. Бях поръчала 8 артикула, разделени в 2 поръчки и ги получих в една пратка. DHL бяха казали, че ще дължа такса за 3 от продуктите, защото са над 5 броя, тъй като ги попитах по имейл, но в крайна сметка, когато куриерът ми достави пратката не ми е искал допълнителни такси.

Здравейте, момичета,
Искам да направя в един ден 2 поръчки  от некст, за да избегна допълнителните такси от ДЧЛ ( всяка една ще бъде с до 4 артикула).
Въпроса ми е към тези, които са го правили този номер вече, начисляват ли ДЧЛ допълнителната такса или си ги водят 2 отделни пратки независимо, че получателя и адреса е един и същ?
Благодаря
Виж целия пост
# 550
Много благодаря за споделеното Simple Smile
Така или иначе до втора поръчка не се стигна, тъй като нашия номер се беше изчерпал, но е хубаво да се знае за в бъдеще Simple Smile
Виж целия пост
# 551
Ако поръчам например 5 еднакви панталона с еднакъв размер, без да са в комплект, като колко артикула ще ми го брой?
Виж целия пост
# 552
5 щом не са комплект.
Виж целия пост
# 553
Така поръчването на дрехи за училище става много трудно. Sad
Виж целия пост
# 554
Така е по фактура. В нея ще са отразени пет артикула, независимо от цвят и размер.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия