Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неразбраните тинейджъри

  • 2 274
  • 18
# 15
Подкрепа не означава даване на съвет. Подкрепа е да я гушнеш.
Не, не е минал пубертетът, горе-долу до 20 може да ги държи момичетата, тогава поулягат. Момчетата може и до по-късно дори.
Виж целия пост
# 16
Дъщеря ви няма ли някакви познати, или приятели извън съучениците си? В днешно време тийновете завързват контакти с други по интереси и си създават групичка, или среда, която съвсем не е задължително да е в класа им. Общуват в социалните мрежи и там си имат познанства, които могат да се пренесат и в реала.

 Казвате, че има приятел, не всички момичета имат такъв на 18, явно не е и от непопулярните.
Виж целия пост
# 17
Обичайте я, такава каквато е и тя трябва да го знае и да е напълно уверена, че каквото и да се случи Вие сте до нея.
Сега ученето й е на първо място, няколко месеца и гимназията свършва, предстои университет (може да е избрала чужд такъв и по-добре), нови колеги, нови интеракции.
Обичайте я, подкрепяйте я, това е огромна сила за по-чувствителните, а и за всеки човек.
Виж целия пост
# 18
Позачетох се в една друга тема и изневиделица един ник ми се стори познат - на нашата авторка. Само че в темата се пишеше от името тийн, а не на възрастен. Аз ли съм нещо в грешка? А, авторке? Или аз нещо не виждам и не разбирам, или ни правиш на глупаци? Поне мен ме направи на глупачка да ти отговарям в тази тема.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия