Торта "Наполеон"

  • 51 620
  • 106
# 75
Хммм, явно моето бутер тесто "Белла" е било дефектно  Thinking Вобще не ми солеше  Naughty А аз по принцип не ползвам много сол, да не казвам почти никаква  Laughing веднага бих усетила  Confused
Получи се чудесен сладкиш Flutter За крема използвах кафява захар  Simple Smile И оставих тортата да отлежи в хладилник 12 часа  Crazy И после да не ви разказвам   Crazy
Виж целия пост
# 76
И аз я правих с "Бела" и не ми соленееше. Много вкусна торта, едва успях да снимам последното парче.

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1041071

CVETETO3101 дай рецептата за млечната баница моляте, в отделна тема да не разводняваме тази.
Виж целия пост
# 77
И моето не беше солено newsm78
Да видим дали няма специално подсолено а другото не. Naughty
Виж целия пост
# 78
16 години "хрантутя" и гледам моя син и за първи път да ме похвали за торта Grinning Mr. Green
Мнооого благодаря за рецептата и аз доживях похвала.  bouquet   Пак ще я правя, няма как!
Виж целия пост
# 79
Браво Samata tia! Радвам се за тебе! Пък аз още не съм намерила време да го направя този Наполеон  Embarassed  Вече втори пакет тесто отлежава няколко дни в хладилника и накрая, докато още не се е развалило, го "стропосвам" набързо на банички.
Ти просто ме стимулираш да намеря време за тортата Simple Smile
Виж целия пост
# 80
Любимата ми торта, благодаря за рецептата в скоро време ще опитам да я направя и аз.
Виж целия пост
# 81
Успех момичета!
И да се похвалите. Peace
Виж целия пост
# 82
Ето и от мен една прясна   chef

Виж целия пост
# 83
Ще пробвам да я направя, звучи достатъчно лесно...че мен никаква ме няма по тестени и десерти  Mr. Green
Виж целия пост
# 84
Любимата ми торта, благодаря за рецептата в скоро време ще опитам да я направя и аз.
Мммммм, супер вкусничко звучи!   bouquet
Виж целия пост
# 85
winter -- Чета и се облизвам , навила съм се да я правя , но имам въпрос --- В крема цели яйца ли слагаш или само жълтъците . В крема с брашно винаги съм слагала жълтъци , страх ме е белтъците да не станат на парцали -- ох , ще чакам за уточнението  Grinning
Виж целия пост
# 86
winter, рецептата ти е супер. Правя го този наполеон още откакто даде рецептата. Много ти благодаря!   bouquet

Другарче, аз напоследък се изхитрих - не правя оригиналния крем от рецептата, а ползвам крема без варене на д-р Йоткер, но прибавям и малко разбита  сладка сметана. Става много добре, много лесно и бързо. Силно ти препоръчвам да пробваш.
Десерта си заслужава!
Виж целия пост
# 87
Направо тичам в кухнята!Снимка-довечера!Благодаря за рецептата!

Спам:Kalina 29,още 20 усмивки ли трябва да пуснете в различни теми,за да си увеличите обема на ЛС? Whistling
Виж целия пост
# 88
....Другарче, аз напоследък се изхитрих - не правя оригиналния крем от рецептата, а ползвам крема без варене на д-р Йоткер, но прибавям и малко разбита  сладка сметана. Става много добре, много лесно и бързо. Силно ти препоръчвам да пробваш.
Десерта си заслужава!
Ще ми кажеш ли кой крем на д-р Йоткер ползваш,колко сметана и как точно го правиш Praynig Praynig Praynig

Решила съм да я направя тази торта,понеже много обичам Наполеон-ки,но ме притеснява друго-как я режете на парчета,без да я смачкате и да излезе крема?????
Виж целия пост
# 89
ЕТО Я  моята торта...
Аз си правих листите,затова изглежда по този начин.. Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия