Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тежък регрес на дете

  • 46 809
  • 731
# 30
Ако решите да пробвате с диетата ще трябва да спрете всички готови пакетирани храни, защото съдържат млечни продукти или глутен.  Също и телешко месо вкл.  готови кайми,  колбаси. Безалкохолни,  готови сокове и мед - спрете, а захарта ограничете до минимум. Наблегнете на месо, зеленчуци, кисело зеле, сурови туршии, сезонни плодове,   елда.
Виж целия пост
# 31
Благодаря за отговорите.
Водила съм я на почти всички специалисти, без УНГ и нефролог. На 4 психолога я водих, едната ни изписа капки на Бах, но не и подействаха. Другата иска диагноза, за да знае как да работи. Третата, даже е клиничен, каза да чакаме резултатите от генетика, последната я водих и тя иска да има резултат. Общо взето всичко се върти около тези резултати. Ако ми препоръчате добър психолог за София, който да има опит с такива деца, ще съм благодарна. Да попитам някой знае ли нещо за клиника Мемориал в Истанбул, бащата иска да ходим тази седмица, ще я преглежда д - р С. Чому/ извинявам се, ако изписвам грешно /? Той е невролог, но казва, че в клиниката има и психиатър и психолог. Записали сме се и за клиника Брейн, пак в Истанбул, но има място чак за януари. Ако някой има опит, мнение, би ли споделил за двете клиники? Или някоя  друга в чужбина да препоръча за нашия случай? Благодаря Ви предварително!
Виж целия пост
# 32
Мисля, че след като таткото иска, идете там.
На моето дете съм давала брейн бустер. Ставаше по- нервно, по-агресивно.
Виж целия пост
# 33
Те ми казаха , че, ако го давам, ще бъде с Ментал Комфорт сироп, на същата фирма, той е за успокояване.
Виж целия пост
# 34
Товапрез което преминавате е просто ужасно Sad
Пожелавам ви да оздравее детенцето ви!

Според мен е отключила психично заболяване.
Но!
Видях какво прави силен гъбичен растеж в червата на дете - промени го до неузнаваемост. За това моя съвет е да пуснете фецес за изследване - говорете в Генетика да ви насочат.

Също така пак там след изследване се дават насоки за хранене, съобразено с проблема.

Може да пробвате да давате на детето пробиотик и водораслите на Аквасорс. Не съм дистрибутор на Аквасорт, нито техен горещ привърженик, но позната се кълне, че водораслите им действат като самостоятелен разум, който намира вътре проблема и "запълва проблема". Мисля, че няма да навредят по никакъв начин.
Пробиотика е задалжителен!
Виж целия пост
# 35
Благодаря, ще попитам в генетика къде се прави, но мисля, че до педиатрията има инфекциозна болница или център по хигиена, и вероятно си мисля там. От 1 седмица и давам Био баланс, преди съм и давала пак доста време. Ще намеря дистрибутор на Аквасорс, чула съм ги. Благодаря отново!
Виж целия пост
# 36
Не, не ви съветвам да изследвате фецес в българска лаборатория. Говорете в Генетика и ако те не се ангажират ние правихме в Детокс център /ходи до Германия и там се изследва/.

Също се свържете с организацията Дума по дума - те също имат какво да ви посъветват за деца с проблеми.

И с риск да ме нахокат, аз като майка бих отишла и в църква за литургии за здраве и киприянови молитви!
Виж целия пост
# 37
Ще намерим Детокс центъра и организацията, благодаря Ви. А относно църквата - ходили сме, 3 пъти и се чете, и на врачки сме ходили, и куршум и правиха... Какво ли не....Аз съм силно вярваща и се надявам Господ да и помогне!
Виж целия пост
# 38
Заведете детето на Кръстова гора.
Много силно ви пожелавам тя да се оправи напълно! Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост
# 39
Много Ви благодаря, ще я заведем.
🌺🌺🌺
Виж целия пост
# 40
Изследване за менингит и енцефалит правени ли са?
Виж целия пост
# 41
ЯМР и ЕЕГ щяха да покажат.
Виж целия пост
# 42
Не сме правили за менингит и енцефалит,  но имаме резонанс и две ЕЕГ от педиатрията, всичко е наред на тях.
Виж целия пост
# 43
...прилича ми на силен срив след емоционален шок.
И аз съм на това мнение.
Поли, как работите за емоционална връзка с нея, за изграждане на невербална комуникация и за (нямам идея дали го казвам правилно) осъзнатостта й вкъщи като сигурно място? Подадоха ли ви идеи как да постигнете прогрес в това отношение?
Виж целия пост
# 44
Изобщо не мога да дам адекватен съвет, но съм една от майките, които следят темата с надежда за добра новина. Много силно Ви пожелавам проблемът да се намери и детенцето да оздравее.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия