Лидл 134 - В очакване на Коледа

  • 105 214
  • 1 903
# 105
За момичешките скиорски ръкавици с пръсти - налични доста бройки, само в черно видях - Младост 2. Имаше и розово-лилавеещи, но с един пръст.
Иначе за мас- за солена специално, правих си домашна, като я стопих при печене от варено-пушените свински гърди.
Виж целия пост
# 106
И аз питах същото нещо за чопъра, ама в края на крайщата го взех. Неделя ще е при мен, че остана в колата на майка ми. Иначе аз толкова мразя да режа лук, че предпочитам да си мия чопъра. Та дано да става.
Виж целия пост
# 107
Може би ще е хубаво с нАучна цел някой да направи тест и да се увековечи тук с резултата Joy
Виж целия пост
# 108
Ако в Лидл има мини чопър или робот с такава част - върши работа за лук. Имам една дребна джаджа за мелене с един стар робот, точно лук режа с него. Става, реже, но да се нацели време и степен, че може и да го смели и на пюре дори.
П.п. Понеже имам и по-голяма купа за рязане и кълцане, както пише по-долу bradata, в голям съд рязане на глава лук не става.
Виж целия пост
# 109
Имам чопър със стъклена купа от предишни пускания - ми не става много за дребни количества. Залепват за стените и където е ножа - нъцки. По 5 пъти отварям за да ги избутам парчоляците надолу, ама тъй като напасването на горната част ми е леко трудна, цялата операция много ме изнервя! Старият чопър, пак дето е от Лидл, но с пластмасова купа, в това отношение беше пушка - и лесно се затваряше, и малки количества кълцаше, ама пусто се вмирисваше тази пластмаса, пък и се надраска...
Виж целия пост
# 110
Е...мирише на лук малко. Нали пак такова ще дребня...не ми пречи на мен ☺
Виж целия пост
# 111
Ще тествам и ще споделя резултати Grinning
Виж целия пост
# 112
В някой от пловдивските магазини да има останали дървени кончета, в нашия магазин първо то е заминало ... Имаше само триколката и уолкъра въпреки че и те много ми харесаха.
Виж целия пост
# 113
Махнете го тоз чопър, моя така си стои. Вземете си по едно ренде Nicer Dicer Grinning

Виж целия пост
# 114
Това ренде много едро реже 😝. Аз с ножа на ръка повече ситня (защото не съм фен на лука и го обичам на много, много дребно нарязан). Но когато много люти, прибягвам и до мини-резачката.
И за да не спамя - в нашия филиал има добри (като за това време от сезона) мини-краставици. По-свежи са отколкото големите.
Виж целия пост
# 115
От къде може да се купи такова ренде.
Виж целия пост
# 116
Имаше едни малки ръчни чопъри. Те бяха супер за малко количество и не се лепеше по стените. Аз имам на Фислър и съм супер доволна - купата е с оребрения, ножчетата са близо до стените и реже бръснач. Кеф ти едро, кеф ти каша.
Виж целия пост
# 117
То за една глава лук може да се мине за секунда на обикновено ренде, ако е за ситнеж.
При нас нямаше Рафаело кутия, та взех от ферерото  половин кило за подарък. Уникална бонбониера.  Щерката ще получи удар.
Навремето ми бяха адски вкусни тези бонбони, но сега нещо тц.
Виж целия пост
# 118
На обикновено ренде съм чувала, че рендосан лукът нагарчал. Не мога да го твърдя от практика, защото не прилагам тази техника.
Виж целия пост
# 119
На обикновено ренде съм чувала, че рендосан лукът нагарчал. Не мога да го твърдя от практика, защото не прилагам тази техника.
Аз не съм забелязала такова нещо, ама люти на очите и не ми е гот.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия