С първи сняг пристига Баба Зима, а малкото ЮНче първи коледен подарък ще си има - тема 6

  • 15 818
  • 762
# 15
Да, тук при нас е задължителна. Надявам се, че няма да имаме проблеми...
Иначе до сега Дуйгу си е хапвала картоф,морков и круша. Утре и в четвъртък ще дам нещо комбинирано. Петък са ваксините и понеделник/вторник мисля да продължим с тиква.
Виж целия пост
# 16
Да си споделя и аз опита за броколите. Май не бях разбрала, че са трудно смилаеми и съм давала, както и карфиол, на около 5м и половина и двете въведох. Не видях да има реакции към тях. Единствено газове, но тях си ги има и от други пюрета и не са много 😊
Виж целия пост
# 17
Благодаря за новата темичка!
Аз след неуспеха с моркова, реших да въведа пащърнак от бурканче. Малко се мръщеше но си хапна, мисля, че направих грешка да му дам моркова намачкан с малко водичка и само го превърташе в устата, имаше власинки и малки парченца, а готовото пюре го прие сравнително добре. Мисля да въвеждам по нещо ново на 3 дена.
Виж целия пост
# 18
Nikita111 пробвай с по- рядка консистенция, като боза.
Днес сложих лъжичка АМ в тиквата, нямаше голям прогрес, на третата лъжичка започна да прави гримаси. Май за сега само ще опитва новите вкусове.
Виж целия пост
# 19
Ние ваксини още нямаме. Малчо е с обрив все още. Педи настоява да ги слага вече обрива не бил проблем, Стаменов не дава.
Виж целия пост
# 20
Аз се доверявам на Стаменов. Никога не е сбъркал до сега. Бяхме сложили една ваксина с обрив ( за жалост нямаше как да ида при нвго преди ваксината). Тогава той ми обясни защи не жива и какво се е случило на една негова пациентка по същата причина. Каза, че е било крайно безотговорно от страна на нашата докторка.
Виж целия пост
# 21
Здравейте момичета, само да споделя, че в аптеки Медея има 20% намаление на част от пюретата на Hipp, ако някой иска да се възползва Simple Smile
Аз за сега съм се заинатила и не искам да давам купени пюрета, да видим до кога ще издържа.
Виж целия пост
# 22
Аз уж започнах с купени и правени, но такива хубави тикви има на пазара и чушки и батати, че взех да си правя. Пък и доста по-евтино ми излиза де.
Виж целия пост
# 23
Имаме жива ваксина - МРП на година и един месец (морбили, рубеола, паротит). Най-тегавата, до 3-4 седмици дава странични ефекти, обриви, Т, но според мен поне най-нужната
Виж целия пост
# 24
Да, вярно, бях забравила за нея. За щастие баткото нямаше никакъв страничен ефект. Детето на една приятелка, обаче, бая тежко я изкара с обриви, темп. и куп други проблеми. Аз нея я сложих на година и половина. Сега мисля да процедирам по същия начин.
Виж целия пост
# 25
Момичета, вашите бебоци въртят ли си бързо главата наляво - надясно? От вчера започна да си я върти по този начин и малко се постреснах.
Виж целия пост
# 26
Ние днес хапнахме 120мл пюре + 60мл АМ. Въпроса ми е кога едно хранене се счита за заместено? Бурканчетата са ми по 190мл. За сега съм давала само тиква с картоф и по 1-2 лъжички морков вътре, постепенно ще увеличавам моркова, че самостоятелно не ни харесва
Виж целия пост
# 27
Момичета, вашите бебоци въртят ли си бързо главата наляво - надясно? От вчера започна да си я върти по този начин и малко се постреснах.
Малкия не е започнал, но баткото го правеше много. И аз се бях притеснила, но доктора каза, че е нормално. Престана след около месец.
Виж целия пост
# 28
Ditmade, аз му вярвам на Стаменов, ама тая педи нашата си проси да ѝ обясня, че е некъдърна. Само дето се притеснявам, че обрива не минава вече 3 месеца.

Иначе моя също мята главата, но само преди сън, така се приспива. Предпошагам имитира люшкане.
Виж целия пост
# 29
Момичета тази ваксина за рубеола от къде ви е. Някой знае ли в БГ дали ще я има скоро
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия