Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 5

  • 21 755
  • 578
# 15
Здравейте момичета,
Днес направих втория си тест ЧХГ. Отново е отрицателен. Това ми е втори опит в клиниката. Сега ще си поплача и после трябва да се стегна, за да продължим напред.
Прегръщам ви и ви желая успех!
Виж целия пост
# 16
Момичета, не мога да повярвам. След като на седми ден беше ЧХГ 6.8 , днес е 126.6 . Единствено се страхувам да не е грешка нещо, защото резултатите ги получих по телефона. Днес ще ги взема на хартия. Направо съм на седмото небе
Виж целия пост
# 17
Олее, много хубаво! Обади се на доктора и му кажи за нарастването на ЧХГ, да видиш какво ще ти каже той и да се успокоиш! Стискам палци всичко да е наред и да ни зарадваш скоро със видяна точица Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Обадих се, каза че си е положителен и в понеделник на преглед. Попитах го дали е възможно такава разлика от четвъртък до днес, да бе би да има грешка, каза че е възможно. Ох дано да върви всичко наред, в сравнение с миналия опит е доста по-високо ЧХГ. Дано всички час по-скоро бъдем щастливи!
Виж целия пост
# 19
Тони, прекрасно ЧХГ.Стискам палци да е наред всичко!Разбира се че може да се получи такова нещо, ако имплантацията е настъпила по-късно.Все пак това не е точна математика!
Виж целия пост
# 20
Тони,много се радвам Flowers Hibiscus Успех на прегледа и всичко най-добро след това.
Виж целия пост
# 21
Тони, радвам се за теб!
Желая ти късмет и един пухкав финал!
Виж целия пост
# 22
Здравейте, момичета!
Преди малко дадох кръв, днес ми 7 ден след ЗЕТ на едно 6 дневно ембрионче.Нямам никакви симтоми, гърдите не ме болят и сърцето ми се е свило.
Успех на всички борещи се момичета!:hibiscus:
Виж целия пост
# 23
Марче,силно стиснати палци за хубаво чхг.Не търси симптоми толкова рано,дори да има нещо е от лекарствата.Пиши като излезе резултатът.
Виж целия пост
# 24
Момичета, на вас изследват ли ви прогестерона преди трансфер? Чувала съм, че има значение за изхода от процедурата, съответно ако е много завишен тя се отлага.
Виж целия пост
# 25
Здравей,MermaidR.На мен ми отложиха трансфера по-миналия месец,поради висок прогестерон,трябва да е под 1.
Виж целия пост
# 26
Момичета, резултатът е 62.600 на 7 ден. Това добре ли е?
Виж целия пост
# 27
Честито, Марче! За 7-ми ден този резултат е добър. Пусни за всеки случай ЧХГ на 9 и 11 ден, за да се увериш, че нараства. Обади се на доктора, предполагам, че той ще потвърди положителния резултат.
Виж целия пост
# 28
Марче, супер!Много се радвам.Повтори и лека и успешна бременност!
За прогестерона-да ,изследват ми го,ако преди включването на Утрогестан е висок повече от 1 трансфера се отлага.Хубаво е в деня на трансфера да е 20 и нагоре,но докторът не го пуска това изследване,но пък аз си го назначих сама Wink
Виж целия пост
# 29
На мен и двата пъти не ми е изследвал прогестерон. Честито, Марче. Успех, нека всичко е наред до края Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия