Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пубертетът при момчетата - тема 7

  • 18 807
  • 540
# 315
Охоо колко хапчета за гърло е изсмукал моя докато ми светне лампичката  Flushed
Виж целия пост
# 316
Аз нали питах преди време. Но снощи чете урок по история на глас и от време на време "вие" странно. Аз му казвам: "сигурно те заболя гърлото", той отрича. Викам си: "нарочно не казва, да не го подпукам с хапчетата за гърло". Ще си имам едно наум.
Виж целия пост
# 317
При сина ми все още не се забелязва промяна в гласа, но той е само на 12. Интересен ще ми е като тръгне да се променя, защото и така му е доста силен и плътен, почти мъжки на моменти.
Виж целия пост
# 318
И на мен ми е мъчно за малкото ми сладко детенце, но животът си върви, и така и трябва.
И аз не включвам веднага по телефона, странно ми е, не мога още да свикна с тоя чужд глас.
Вчера се прибра с мазоли. Сложил стоножките от есента, не разбрал първо колко са му умалели🤔
Виж целия пост
# 319
Моят току що навърши 13  , а от две години сменям дрехи и обувки два пъти годишно. Последните две години е пораснал с по 12 см. Което съм купила напролет не става за есента и реципрочно. Имам приятелка с две момчета която ми дава всичко след нейните, но има дрехи които като дойде сезона просто не му стават. . В момента е 172 но има много дълги ръце и крака и все още малка глава и крак което значи че ще расте още ...  Гласът не е почнал да мутира ,цно има мъх над горната устна и акне.
Виж целия пост
# 320
Моето момче взе много да се сърди да се разплаква,да избухва на 11 е в 5 клас.Та се чудя пубертет ли е глезене лие?Той е най малък в класа си и на ръст и години и си мисля че е рано за пубертет...
Виж целия пост
# 321
Радост,чист пубертет си е,така започва всичко....
Виж целия пост
# 322
Привет на всички ви,като майка на момче ми стана любопитно и прочетох част от темата,за да видя с какви проблеми се сблъсквате,оле какво ли ме чака и мен Blush Ще карам по същество-моето момче е почти на 6 ,но имаме проблем с интимните части...Пишлето бяхме забелили, когато още беше бебе,но видите ли съм решила,че вече вс е ок и спряхме до там,без да поддържаме постигнатото,съответно нещата са се върнали в доста начална фаза.Мн се притесних аз,личната казва да опитаме с ежедневни "тренировки" ,но едва ли ще има ефект,ако решим тя от един път ще го оправи...Много травмиращо мисля ще е за детето така....Попитах д-р Оги,той ми каза, че на тази възраст нещата са почти необратими,но трябва да се опита един месец с крем Дипрозон... Disappointed Моля,ако сте били в подобна ситуация с вашите деца да споделите опита си,ще съм много благодарна!Лека вечер ви желая!
Виж целия пост
# 323
Моя син беше в подобна ситуация миналата година (на 12) - вторична фимоза. Понеже е голям, нямах наблюдения, докато не сподели. Маза повече от месец с Дипрозон. Когато се възстанови кожичката, започна да подръпва. При него имаше фимозен пръстен. След консултация с проф. Бранков се наложи лека хирургична корекция. Намесата е минимална и не си личи. При проф. Бранков в Токуда.
Заведете го на консултация, за да го прегледа. До прегледа мажете и подръпвайте. Професора не е поддръжник на "забелването", което ви е предложила личната.
Виж целия пост
# 324
Всъщност се консултирах точно с този професор,снимки изпращах,той ме посъветва за месец да пробваме с този крем...
Виж целия пост
# 325
Запишете си час за консултация. Ако е с  направление ще имате да мажете около месец преди да отидете -  с направление не става от днес за утре. Ще ви прегледа, ще ви каже какви са вариантите според състоянието на детето.
Виж целия пост
# 326
Разбирам,не предполагах,че толкова дълго трябва да изчакаме!Благодаря за отговорите ви!
Виж целия пост
# 327
Моят син е с фимозен пръстен. Притеснявах се от операцията и все отлагах. Вече е голям и ревна като му казах за операцията. Обяснявах колкото мога.
Ще запиша час при Бранков.
Виж целия пост
# 328
Привет! Как сте? Simple Smile
Моят хубаво почна с две 6-ци, петица, четворка и днес на теста по английски се омазал нещо, та...
Тази събота ще имат пробна матура по математика и днес му дадох 10-те лева такса да се запише.Мрънка, ама го направи след като яде конско, че не каза за предната пробна...и ще ходи в друго даскало да я направи.

Сега те ще имат матури през мес.май и НВО в края на юни, нали така...?
Виж целия пост
# 329

Сега те ще имат матури през мес.май и НВО в края на юни, нали така...?
За 7 клас има НВО. Матурите са за дванайсетокласниците.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия